Коли варто звернутися до уролога? Порада закарпатцям

26
0

Своєчасний візит до уролога допомагає уникнути проблем, які погіршують якість життя пацієнта.

Лікар даного профілю займається виявленням та лікуванням патологій сечостатевої системи, в тому числі:

  • сечокам'яної хвороби;
  • запальних процесів сечостатевої системи (цистит, пієлонефрит);
  • різних патологій в роботі нирок, уретри, сечоводу;
  • енурезу і інших порушень сечовипускання;
  • хвороб передміхурової залози у чоловіків (аденома, простатит);
  • інфекцій нижніх сечових шляхів (викликаних специфічною та неспецифічною мікрофлорою);
  • потенції у чоловіків;
  • передчасної еякуляції;
  • нетримання сечі у жінок .

Симптоматика

Порушення в роботі органів сечостатевої системи можуть бути вродженими і набутими. Останні виникають через вікові зміни, травми, нехтування особистою гігієною, при попаданні в організм інфекції, що викликає запалення.

Урологічний огляд необхідний, якщо пацієнт скаржиться на:

  • появу болю в області попереку;
  • порушення процесу сечовипускання (з'явилося нетримання сечі, її вихід ускладнений, змінилася кількість сечі та її колір та інше);
  • свербіж, печіння в сечовивідному каналі, висипи і почервоніння слизової статевих органів;
  • сеча має сторонні домішки (слиз, гній, кров).

Без лікування урологічні захворювання переходять з гострої форми в хронічну, викликають ускладнення. Для чоловіків вони обертаються ослабленням потенції або еректильною дисфункцією, порушенням еякуляції, що зрештою призводить до порушення сексуальної функції, безпліддя.

Урологічний огляд допомагає зберегти не тільки чоловіче, а й жіноче здоров'я. Безпліддя у чоловіка та жінки нерідко є наслідком раніше перенесених урологічних хвороб. На тлі хронічних патологій можуть розвиватися пухлини, які вимагають хірургічного лікування.

Це ще раз підкреслює важливість регулярного профілактичного огляду. Його можна пройти в нашому медцентрі.

Лікар-уролог Куркутов Олександр Антонович

Прийом пацієнтів з ознаками урологічної патології в «ОН Клінік Ужгород» проводить Куркутов Олександр Антонович. У нашому медичному центрі він працює з 2019 року. Олександр Антонович – випускник Ужгородського національного університету за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Урологія». Загальний стаж роботи фахівця складає 5 років, протягом яких він бере активну участь в профільних заходах, міжнародних конференціях і симпозіумах з питань діагностики та лікування урологічних захворювань.

Олександр Антонович проводить плановий профілактичний огляд чоловіків і жінок, підбирає ефективні методи лікування пацієнтам з хворобами сечостатевої системи.

Завдяки сучасній апаратурі наші пацієнти можуть отримати детальну картину стану свого здоров'я, вчасно розпочати лікування. В «ОН Клінік Ужгород» застосовуються сучасні малоінвазивні методики лікування урологічних патологій.

Лікар-уролог «ОН Клінік» приймає дорослих пацієнтів. Незважаючи на порівняно невеликий період роботи, Куркутов Олександр Антонович встиг заслужити довіру і повагу пацієнтів. У своїх відгуках вони відзначають доброзичливість, делікатність і конфіденційність, завдяки яким візит до лікаря проходить комфортно.

Запис на прийом до лікаря Куркутова Олександра Антоновича

Якщо вам знадобився урологічний огляд, чекаємо на вас в «ОН Клінік Ужгород». Записатися на прийом до уролога для планового або профілактичного огляду можна на сайті медичного центру або за телефоном 0 800 30 77 33 (цілодобово).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також