Колишня закарпатка замовила вбивство свого чоловіка

5
0

за 10 тисяч доларів

Працівники міліції затримали виконавців і замовницю вбивства підприємця, що проживає у Макарівському районі (Київська область).



Як повідомили в ЦЗГ ГУМВС України у Київській області, вбивство підприємця замовила його дружина, щоб скоріше отримати все майно чоловіка. Для цього вона звернулася до молодої людини, знайомої своєї дочки, який розповів про пропозицію своєму другові, і той разом зі своїми раніше судимими друзями погодився здійснити злочин за $10 тис.



`Для забезпечення собі алібі жінка, взявши з собою дочку, поїхала на свою Батьківщину, на Закарпаття, заздалегідь розповівши про те, як можна легко потрапити у будинок, і де в ньому зберігаються цінні речі. Все це вона розповіла безпосереднім виконавцям. Троє зловмисників через розбите вікно проникли у будинок. Там дерев`яною бітою, руками і ногами вони побили господаря до смерті, після чого забрали з будинку пневматичний пістолет, золоту каблучку, відеокамеру, кредитну картку, 40 000 гривень, мобільний телефон і зникли`, - відзначили у ЦЗГ ГУМВС України у Київській області.



Тіло підприємця знайшли працівники його фірми. Вони ж викликали міліцію.



Виконавців вбивства затримали через чотири місяці. Вони відразу ж зізналися у скоєному, а також у тому, що головним ініціатором злочину була дружина потерпілого.



За словами заступника начальника управління карного розшуку ГУ МВС України у Київської області Василя Зварича, жінка довго не зізнавалася у скоєному. Але здалася, коли було пред`явлено неспростовні докази.



Стосовно всіх учасників злочину порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також