Колишній очільник Закарпаття не зміг потрапити в Раду від Луганщини

13
6

Геннадій Москаль у парламентській гонці на окрузі №106 займає 4 сходинку.

Колишній голова ОДА Закарпаття та Луганщини з майже 12% програє представнику ОПЗЖ, самовисуванцю, та представнику "Слуги народу".

Про це повідомляє сайт ЦВК, після підрахунку майже 99% голосів.

Попри те, що Геннадій Москаль очолював Луганську область майже 2 роки, він не зміг пройти до парламенту він округу №106.

Зазначимо, що після звільнення колишній голова Закарпатської ОДА покинув партію Порошенка "ЄС" та вирішив позмагатися за парламентське крісло на Луганщині.

Коментарі

КЙ
кочало йовжі йовжійович

Про колишнього керівника закарпаття можна коментувати сміло і даже матом. А в статтях про панів краю треба почекати модератора, який звичайно не пропустить. Мукачево нєт, не позорьтеся як працівники мас медіа

ЧП
Чиста правда

Чиста правда - продалися, злили!

ДО
дідо особо і не розщитував

Треба було йти по закарпатських округах. Тут Слуга мажоритарників злила як Тиса мусор мадярам. Партія Слуга Народу перемагає з відривом 30-40% від любого оппонента на окрузі, а мажоритарники від Слуги Народу на 4-ох округах із 6-ти уже пролетіли. Ще 2 округи рахують і скоріше за все тільки 1 із 6-ти мажоритарників від Слуги Народу в Закарпатті пройде. Потім хай Розумков не розказує як вони не зливають мажоритарку. Якби не Зеленський, то мажоритарники Слуги Народу були б статистичною помилкою разом з Розумковим.

ДО
До останнього

Молодець, але і в Закарпатті контробандісти за співпрацю довгі роки помогли би дідови обіграти нульових кандидатів від Зе, мало лоханувся, но нич, на пенсію жити не буде.

С
СМЕРШ

В Румунії коли вибори?

О
олександр

Кому старий пердун потрібен, але і так лізе до корита !

Читайте також