Колишній поліцейський продавав закриті бази даних українців

9
6

Про це повідомляє пресцентр Київської місцевої прокуратури.

Співробітники правоохоронних органів викрили детективне агентство, яке продавало інформацію із закритих баз даних державних і правоохоронних органів. До злочинної групи входили колишній і чинний поліцейські і прикордонник.

Роботу так званого «міжнародного детективного агентства» організував колишній співробітник Нацполіції України. Також до складу агентства входили чинний працівник поліції, керівник структурного підрозділу ДПС України, співробітник державної кредитно-фінансової установи, співробітники страхового бюро та інші особи.

За даними слідства, агентство про яке йдеться, незаконно збувало інформацію з баз даних «Безпечна столиця» КМДА про пересування транспортних засобів, банків, Державної податкової служби, Нацполіції, Держприкордонслужби, органів юстиції тощо.

Крім того, члени агентства влаштовували незаконне стеження.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

0
00:50

Що, кацапський дурачелло, на завелику бутилку сів і пошкодив мозок свій?

С
Свиносоросятину

Ти забув згадати про свій улюблений бояришник та бутилку під гузицю.

АФ
АНАТОЛІЙ ФУРМАН

христопродавці

Х
Холмс

Сорос, глобалісти, жидобандерівці, 5 колона, ілюмінати, рептилоїди, Ктулху, Чебурашка - далеко не повний перелік того, щоб буде вам ввижатися, якщо будете змішувати одеколон "Тройний", чіфірь і димедрол, як це я роблю щодня.

Х
Холмс

Ці поліцейський і прикордонник, зрозуміло, моральні уроди. Але вони просто святі на тлі наглядових рад в стратегічних об"єктах України, що системно здаються майданутою соросятинською мафією.

І
Іван

Бо з органів не звільнають або по статі або на пенсію! Бивші менти знаючи всіх беззакоників такі стають, та як митоши контрабандистами! Вотвам і чорні ріелтори, нерухомість безгозна яка має повиртатись в державу, та кридити які небоались! Шлак, каша, гуно!

Читайте також