Команда “Міжгір’я” розгромила “Карпати”

5
0

Після невеличкої паузи, яка була взята в попередньому турі у зв’язку з відзначенням традиційного на Міжгірщині свята “Проводи отар на полонини”, районний чемпіонат з футболу знову відновлюється.

 

Тільки репинські “Карпати” та голятинська “Ватра”, домовившись не відкладати заплановану зустріч, провели її згідно із затвердженим графіком. Сильнішими в цьому протистоянні були господарі — ФК “Карпати”. Вони без проблем обіграли своїх суперників з рахунком 6:0 і здобули чергові 3 турнірні очки.
 
Минулої неділі відбулися матчі передостаннього, VI туру районного чемпіонату з футболу, з 2 поєдинками. Центральна зустріч пройшла у Репинному, де ФК “Карпати” приймав райцентрівсьий ФК “Міжгір’я”. Хоч господарі показали пристойну гру, але перемогу здобути не змогли. Вже в першій половині зустрічі міжгірці двічі розписалися у воротах суперників, а в другому таймі довели рахунок до переможного — 3:0. Отже, виїзна перемога у Репинному надає можливість міжгірцям очолити турнірну таблицю.
 
Сенсаційно вдома пилипецький ФК “Шипіт” поступився річківській “Смерічці” з мінімальним рахунком — 0:1. ФК “Смерічка” ще раз демонструє свій характер і заслужено виборює три очки в іменитого суперника.
 
Що ж коїться з минулорічними призерами чемпіонату? В п’яти проведених матчах ФК “Шипіт” спромігся здобути всього-на-всього 3 очки. Якщо поразки від фаворитів змагань, наприклад, ФК “Колочава-Негровець”, ФК “Карпати” чи ФК “Міжгір’я” можна виправдати, то домашня поразка від “середнячка” ФК “Смерічка”, м’яко кажучи, не зрозуміла. Попереду в пилипецької команди ще одне випробування — виїзний матч проти ФК “Брадолець”, який відбудеться вже завтра. Цей поєдинок скоріше за все вирішить, хто з цих двох команд замикатиме турнірну таблицю наприкінці першого кола чемпіонату.
 
В поточному турі жодній колочавській команді зіграти так і не довелося. Причиною цьому стало те, що ФК “Ватра” (Голятин) вирішив перенести запланований матч проти ФК “Брадолець”, а ФК “Карпати” із Н. Студеного — проігнорував виїзд до ФК “Колочава-Негровець”, віддавши останнім 3 залікові пункти.
 
Перше коло футбольного чемпіонату Міжгірщини добігає кінця. Формально, завтра відбудеться останній тур. Але у зв’язку з чималою кількістю перенесених поєдинків першого кола, на вболівальників очікують, як мінімум, ще два тижні запеклого протистояння. Питання, хто очолить турнірну таблицю наприкінці першого кола, залишається відкритим.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також