Волонтер з Мукачева Максим Адаменко закупив для ЗСУ ще 11 безпілотників

568
1

Команда "Мукачівські дрони" відправить 11 безпілотників для захисників на передову.

Як повідомив волонтер Максим Адаменко на своїй сторінці у Facebook, що 11 fpv-дронів вже готові до відправки у два військові підрозділи на Сумщині і Запоріжжя, де служать наші мукачівці. Ще 2 інженери дороблять сьогодні.

Мета команди "Мукачівські дрони" - швидше і більше дронів для наших військових. Ціль - зібрати 500 тис грн для закупівлі великої партії дронів, щоб отримати найкращу ціну.

Долучитися до збору коштів можна, відправивши свій донат на картку 5375 4112 1572 9026, або перейшовши за посиланням на МоноБанку.

"Наразі на сьогодні (за місяць) завдяки вам, донорам, накопичено 74% від необхідної суми. Проте вирішили не чекати, а купляти вже. Бо краще мала допомога в потрібний час, ніж велика, коли вже не потрібно.Хочу відмітити і щиро подякувати Мукачівська учнівська Рада старшокласників - наразі 7 шкіл Мукачівської ТГ підтримали проект "Мукачівські дрони" і задонатили 130+ тис грн. Тому ці перші дрони марковані особливо: назва населенного пункту, номер школи/порядковий номер дрону", — зазначає Максм Адаменко.

Коментарі

P
Petya

Зато наші так звані бізнесмени купують собі нові машини.

Читайте також