Команда Ратушняка хоче зняти Щадея з посади. Вирішувати будуть на сесії

15
21

Конфлікт навколо звільнення директорів ЖЕКів продовжується. В середу виконком ради вирішив звільнити директорів 3 жеків та Боздоського парку. Наступного дня кілька десятків працівників, в основному ромів, прийшли в мерію, вимагаючи відмінити це рішення. Вони вели себе досить активно, під гарячу руку ледь не потрапив генконсул Польщі, який прийшов на зустріч з керівництвом ради.

Сьогодні відбулась ще одна подібна акція. На неї теж прийшли роми, а також кілька десятків молодиків спортивного вигляду з групи підтримки Сергія Ратушняка. До протестувальників вийшов в.о. міського голови Віктор Щадей, який намагався пояснити позицію мерії щодо звільнення директорів жеків. Однак ромів ці пояснення не задовільнили. Представники мерії повернулись в приміщення. Щоб уникнути попередніх інцидентів з боку ромів, приміщення мерії було закрите. Однак працівники міліції відкрили двері і запустили всіх всередину.

В кабінеті міського голови люди Ратушняка почали вимагати, щоб Щадей написав заяву про відставку. При цьому присутні активно погрожували працівникам мерії. Сам в.о. міського голови пояснив, що через конфлікт із звільненням директорів ЖЕКів не буде писати таку заяву, тим більше, що рішення про відставку все одно може прийняти лише міська рада. Тому він повідомив присутнім журналістам, що за крісло не тримається і депутати мають право будь-коли його зняти з посади. Відповідно, Щадей написав до депутатів звернення  з пропозицією розглянути це питання на сесії міської ради.

Нагадаємо, на попередній сесії Щадей вже ставив пропозицію розглянути питання про його відставку – тоді «ЗА» проголосувало 3 депутатів з 60.

Як повідомив сам в.о. міського голови, сьогодні політичні опоненти зробили спробу силовим шляхом організувати тиск на нього: «Я перебуваю на цій посаді тимчасово, допоки не будуть проведені вибори. Деякі сили хочуть домогтись моєї відставки, щоб взяти під контроль Ужгород напередодні виборів. Вони можуть ставити це питання на сесії перед депутатами – я за крісло не тримаюсь, і якщо депутати проголосують за відставку – бігати по судах не буду. Однак вчора і сьогодні ми бачили, як руками кількох десятків людей певні політичні сили і діячі намагаються перешкодити нам працювати. Це дуже небезпечно для міста, враховуючи і без того складну економічну ситуацію».

Коментарі

У
Ужгородка

Про питання з підняття тарифів. Це взагалі, як на мене, смішно. Продукти на базарі порожчали, а на них курс валюти наче не впливає. Що тобі можна говорити про маршрутки. Самі знаєте, що рейсів мало, машин теж. Ціни на топливо поповзли вверх. Ті автобуси не на повітрі нас з Вами возять, тому для мене ціна 3 грн є цілком зрозуміла. В інших містах дійсно таке давно. Якщо брати до уваги той факт, що в літній час студенти відпочивають, то з пенсіонерів прибутку взагалі нема ніякого, а їздити ж то треба. Здається з вересня будуте встановлено GPS, що значно покращити весь цей процес+ нормальний графік до 10:30. Єдине проблемне питання- це ціни на воду, але як мені відомо це питання мерія оскаржила вже, хоча хто його знає. І ще була приємно вражена, коли дізналась, що вже на наступний рік у нас мають бути нормальні ( підкреслюю НОРМАЛЬНІ, а не ті шо були проведені на ярмах) велодоріжки:) Особисто мені теж хочеться зробити щось для міста. Можливо давайте будемо тісно співпрацювати з владою?:)

У
Ужгородка

Я не знавець в політиці і так далі, але як людина яка народилася в Ужгороді і дуже любить це місто скажу наступне. На сьогоднішній день винуватцем всіх проблем ( які були створені задовго до цього) зробили Щадея. Як на мене це не є правильно. Людина за такий короткий термін( а це 5 місяців здається) зробила більше ніж попередні мери ( за яких ВИ голосували на виборах) протягом багатьох років. 1) Ремонт доріг. Дороги звичайно латали і раніше, але тільки тепер зремонтовано не тільки центральні вулиці, але й другорядні. Як на мене, то тут тільки + 2) Реставрація історичних будівель ( Корона і Над Ужем) 3) Прикрито антисанітарні самовільні базари( ви розумієте про шо я) 4) Прибрані звалища сміття 5) Розкладено урни для сміття по центру міста 6) Розчищено береги річки Уж 7) Проводиться агітація здорового способу життя. Звичайно, що це дрібниці, але ж все починається з дрібниць. Нам з Вами говорити тут значно легше, а там є мабуть безліч нюансів і не все так просто як здається.

Л
Леся

Щадей дуже порядна людина і принципова, от ВИ ВСІ і БІСИТЕСЯ, що не прогинається перед Вами, а ті що пишуть про підняття цін, на транспорт, та комунальні послуги, пройшло по всій Україні, а ціни з яких вийшли такі тарифи, питайте у "ПОПЕРЕДНІКОВ", до того ж в. о мер міста обіцяв вияснити цю тарифікацію і звідки ноги їй ростуть!!! А скільки зробила ця тимчасова влада, і дороги вже почали ремонтувати на ділі, а не обіцянками і т. д. Так що трясіться так-звана "громада", бо є й інша громада!!! А от тих "молодиків" - та на АТО, хай силу там вказують і польза буде!!!

Л
Леся

Гарно пишете пройдисвіти-проплачені, кишенькові найманці, гарну зустріч з РОМСЬКОЮ ГРОМАДОЮ організували, товариші Пересоляк, та психолог з Славістичного в лапках, бо напевно Ви закінчували дистанційно??? Вибачте пане психологу, не пам’ятаю Вашу "фамилию", та й не дуже хочеться,. Дуже обурливо що Ви напередодні в ефірі про ГРОМАДУ говорили, а далі таке учудили. Будьте певні не всі продажні.

В
виборець

томі молодець підтримуемо

В
виборець

дивуюся як до цього часу самозванець щадей міг керувати містом він похожий на горе керівника добре що вже люди провіділи та тіряють дебілів

1
15

Та не може Рата пережити, що не він при владі. Із ким лише не дружив, аби сісти в крісло мера - із лівими, правими, пройдисвітами, бандюками... Та не вийшло. От і вирішив стати ромським мером. Та все ж таки тут більше діє рука екс-ригів, котрі зараз стали на службу Москві і разом із дурнуватим Петром Гецком та мадярами хочуть тут другий Донбас. Люди майте розум - не вірте тим, хто вже раз пробрехався!

Ч
читач.

Піднімають голови,пуйловські шавки такі як ратушняк,гойдош,ковач,бушко,утворбюють заколоти по всій Закарпатській області,збурюють жінок на блокування доріг по селам і містам посилюючи національну ворожнечу між мешканцями,зіштовхують українців з угорцями,все працює по плану кремля,хочуть розпалити міжнаціональну ворожнечу і зробити з заходу схід,мер міста бобяк золтан,по вказівці своїх господарів пло берегівському району розпалив ворожнечу,і тихенько звалив на лікарняний,мов він тут ні до чого,ухилення в военний час від виконання своїх обовязків тягне за собою відповідальність по міркам военного часу.Люди схаменіться,ви що не розумієте що пуйловські прихвостні хочуть розпалити між народом війну,а самі звалять за кордон і будуть чекати коли ми одне одного перебємо,а потім вернуться і будуть тут на нашій землі робити все що захочуть,Ви не розумієте,що йдуть парламенські вибори і цим медведчуковським подстилкам,потрібно знову попасти вже в новий парламент,і попадуть вони за ваші голоси.

ДП
До Патріота Ужгорода

чого ж нема результату?.. є -він поліпшує добробут. правда лиш свуй лічний. завдають йому, і то тоже правда, за сесе разних тєлєсних і матеріальних збитків. ну дик сесе іздержкі проізводства, как гаварітся - через тернії к звйоздам

Г
гість

сесе його ж граблі. як собі застелив - так ся най і виспить!

ПУ
Патріот Ужгорода

Щадей щось робить.Дуже робить.Наполегливо робить.А результату нема.

ПУ
Патріот Ужгорода

Щадей щось робить в такий кризовий час для Ужгорода. А цю злочинну шваль із жеків треба міняти на молодь. Щадей молодець...

1
12345

Ок, а десь є фотографїї Ратушняка, де він керує цими протестувальниками? Чи як? Яким тут боком взагалі Ратушняк, що його аж у заголовок поставили? Чи це так - аби приплести ворога клану? Що за дитячий садок?

ЦД
Цитата дня

Цель этих титушек с цыганами - привести в кресло мэра ивана волошина, укравшего у города "Корону". Бровди - подельник волошина готов проплатить депутатам за "правильное" голосование круглые суммы. Ужгородцы, не ведитесь на развод наперсточников!

ДУ
для Ужгородець

До чого тут майдан, тітушки, партіоти і всі інші? Шо майдан шо антимайдан це тільки позиція. Мера повинні вибрати на виборах всі мешканці міста, а не майданівці або ще хтось, без врахування думки інших. Тепер тільки майданівці вирішуватимуть посадові питання? Роми з 5 жеку так само будуть брати участь у прийнятті рішень як і майданівці.

У
Ужгородець

Ви бачили ромів Ковальського на майдані? Я ні. Але я бачив тітушок Ратушняка та інших пройдисвітів та бандюків, які захищали кривавий режим Януковича. Це контрреволюція. І всі хто це затіяв закінчать так, як і Янукович.

У
Ужгородці

Після приходу Щадея ми отримали підвищення ціни на проїзд, ціни на водопостачання і нічого позитивного для населення. Часу пройшло багато, хай звітує перед ужгородцями.

У
Ужгородці

* Щадей написав до депутатів звернення з пропозицією розглянути це питання на сесії міської ради.* Ужгородці не довіряють депутатам міськради, там соратники Віктора, нехай долю Щадея вирішують мешканці міста, як повинно бути за законом.

ДТ
До Таі

Молодець! Підтримую, Тая ) добре сказали

ВM
Вебсамер Misanthrope

Той самий сценарій, як і Щадей силовим шляхом заставив написати заяву на звільнення Погорелова. Потім порушуючи діюче законодавство депутати під тиском голосували з ОПРИЛЮДНЕННЯМ на камери свій вибір.

Т
Томі

Гуняниць з Воловця силою взяв владу. Як може таке чудо керувати обласним центром. Де еліта європейського міста.

Читайте також