Команда з Мукачева вперше зіграла у регбі й відразу зайняла 4 місце в Україні

11
2

Це була першість між студентськими збірними університетів з регбіліг, і пройшла вона минулими вихідними у Львові.

Збірна Мукачева була сформована на базі Мукачівського державного університету (на фото у синій формі). Разом з мукачівцями у змаганнях взяли участь також ужгородці - збірна УжНУ (на фото у смугастій помаранчевій формі). Загалом у першості взяло участь 10 команд.

Більш досвідченні ужгородці здобули срібні нагороди. А ось мукачівці, які вперше брали участь у змаганнях з регбіліг, мало не увійшли в трійку призерів, зайнявши четверте місце.

Як розповів у коментарі Mukachevo.net президент федерації регбі та регбіліг Закарпаття професор Федір Шандор, секрет такого успіху в дебютних змаганнях команди з Мукачева у тому, що хлопці просто нікого не боялися. 

Зауважимо, що на Закарпатті за останні роки регбі став доволі популярним видом спорту. Звісно ж альтернативним до звичайного футболу. Більше того, не так давно ужгородські Лісоруби стали чемпіонами України.

Коментарі

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Різниця, насправді, не дуже суттєва, ми написали "регбі" аби всі розуміли про що йде мова)

Д
Дмитро

Агов, хлопці! Регбіліг - це не регбі. (Там інша кількість гравців на полі, трохи інші правила, та зовсім різні турніри та федерації). А "Лісоруби" взагалі грають у американський футбол, а то ПРОСТО інша гра.

Читайте також