Командир ДУК Стемпіцький про бійців, які переховуються після стрілянини в Мукачеві: "Вони живі" (ВІДЕО)

9
6

Один з лідерів Правого Сектору повідомив, що до 6 його побратимів вийшли з оточення і не є заблокованими на Закарпатті, але чи зупинили силовики спецоперацію - підтвердити він не може.

Після засідання Апеляційного суду Києва, за пісумками якого одного з 4-х бійців Правого Сектору, який брав участь у стрілянині в Мукачеві, залишили під вартою.

Також Андрій Стемпіцький зауважив, що у Правому сектору не бачать причин виключати бійців, які були учасниками стрілянини в Мукачеві.

Більше - у відеокоментарі Громадському.

Коментарі

Б
Блюк-петух

Що петушня опущена, обосралися при одному згадуванні про правий сектор? Сикуни смердячі, писки йдыть помийти, свині обвафлені, тьфу...

П
прикинь

теперь на фоне полной безнаказанности , уголовная молодежь и все дерьмо общества Украины, ломанется в пс. ШО ХОЧУ-ТО И ВОРОЧУ!!! бля..пипец где мы живем...ох..еть..

Ш
Шоні

Провіркою на стійкість для влади буде протистояння з цими асоціальними виродками суспільства. Якщо їх влада не знищить, то вони для країни вічно будуть щось на подобі гострого апендициту.

М
МУКАЧІВЕЦЬ

ЦЮ ЖИРНУ СВИНЮ ТРЕБА ПЕРШОГО ЗАТРИМАТИ

?
?

Чи є влада в цій дебільній країні? Цього відморозка можна відразу затримувати за посібництво і приховування злочинців.

М
Михеев

Вот ведь как получается...Киев создал этих церберов под названием "Правый сектор". Творили они на протяжении полутора лет всякий беспредел, им никто ничего не говорил. А тут все затрепетали, что их надо расформировать, они угроза обществу. А раньше где были глаза и ум у Порошенко?

Читайте також