Командири Західного командування внутрішніх військ приготують святкову вечерю для військовослужбовців

11
0

Командири військових частини Ужгорода, Луцька, Івано-Франківська, Калуша, Чернівців, Львова, Тернополя, Рівного, Хмельницького та Кам’янець-Подільського приготують святкову вечерю для військовослужбовців Західного територіального командування внутрішніх військ на Різдвяні свята. Про це повідомив начальник групи зв’язків з громадськістю та ЗМІ управління Західного територіального командування ВВ МВС України, підполковник Вадим Голуб

Командири військових частин планують спланувати цей захід так, щоби скуштувати 12 страв змогли всі військовослужбовці, які в цей час будуть вільними від служби. Для тих хто залучатиметься до охорони громадського порядку вечерю влаштують після завершення служби. Перед початком вечері священики помоляться спільно з військовиками.

Нагадаємо, що громадський порядок у західному регіоні України на Різдво охоронятимуть близько 320 чоловік військовослужбовців внутрішніх військ, які залучатимуться до патрулювання вулиць Луцька, Івано-Франківська, Калуша, Чернівців, Львова, Тернополя, Рівного, Ужгорода, Хмельницького та Кам’янець-Подільського.

Зокрема, у Львові військовики будуть нести службу вдень, а у всіх інших містах у вечірній та нічний час. Також окремі групи військовиків до 21 січня 2010 року спільно із міліціонерами чергуватимуть на залізничних станціях Львів, Ходорів, Яремче, Стрий, Івано-Франківськ з метою забезпечення громадського порядку та недопущення злочинів та правопорушень підчас новорічних та різдвяних свят.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також