Комендатура Закарпатської ОДА: чиновники можуть вільно забрати свої речі

11
3

Активісти відкидають будь-які закиди про мародерство та псування майна в будівлі.

Як розповів Мукачево.net комендат захопленої мітингувальниками Закарпатської ОДА Віктор Щадей, сьогодні з 16.00 до 18.00 працівники Закарпатської ОДА можуть спокійно приходити до будівлі та брати усі необхідні речі, попередньо звернувшись до комендатури або охорони будівлі.

Крім того, зауважив активісти, мітингувальники в ОДА потребують воду та їжу.

Мукачево.net

Коментарі

Ч
Читачь

Ким ти обраний комендант Щадей? Хто тобі надав право бути комендантом? Хто ти такий?. Якщо ти герой забери людей з ОДА непровакуйи людей. Працюй у правовому полі. А кить треба буде стріляти у мене рука не дрогне какого проплаченого коменданта кончю з першого пострілу. Вагатись не буду. Слава Закарпаттю.

1
121212

Такие, как этот сушенный "Че Гевара" по имени Щадей просто опасны для общества. Действитель, если такие сумасбродние безбашенные "революционеры" мутят народ, то нам удачи не видать.

2
2014

Щадей, лінтяюга, аж воняє. Вміє язиком плескати, критикувати інших і радити, як і кому де і що робити. А коли став на посаду в міськраді, до обкакався і втік, тому що там потрібно відповідати за свої слова і свої справи. Це дітвак з анархічними замашками, тому що в своєму житті ще не разу не відчув відповідальнисті за свої справи і болтовню. Ну зайшли в ОДА, а далі ? Що далі ? Влада - це тяжка і відповідальна ноша. Зараз призначити керівником краю того ж самого Щадея, хтось може це уявити і сказати, що такий як він накерує ?

Читайте також