Компанія Apple шукає професіоналів для роботи над новим "надсекретним" проектом

15
0

"Ви приєднаєтеся до невеликої команди, яка працює над сучасною веб-платформою, на якій базуватимуться безліч майбутніх сервісів Apple", - йдеться в описі до вакансії.

Компанія Apple опублікувала на своєму сайті вакансію дизайнера користувальницьких веб-інтерфейсів, якому потрібно буде працювати в одному з "нових секретних проектів" корпорації.

До шукача висунуті наступні вимоги: ступінь бакалавра за спеціальністю "Обчислювальна техніка", не менш як 3 роки досвіду розробки додатків і веб-сервісів, знання HTML, CSS, JavaScript і jQuery, QUnit, Jasmine і buster.JS, глибоке розуміння DOM, XML і JSON, а також робота з проблемами сумісності браузерів.

Працювати доведеться в офісі Apple в Санта-Кларі, Каліфорнія, США, на повний робочий день (40-годинний робочий тиждень).

У назві вакансії також вказаний сервіс Maps, який Apple запустила в 2012 році. Тому зарубіжні ЗМІ вважають, що компанія має намір створити веб-інтерфейс для своїх карт, за аналогією з Google Maps.

Як повідомлялося раніше, Apple вперше за 14 років посунув Coca-Cola в рейтингу найдорожчих брендів у світі, повідомляють CNews. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також