Кому довірити балкон під ключ у Києві?

9
0

Не так давно кияни здебільшого хотіли тільки недорого засклити балкон, тим самим захистивши його від опадів і вітру.

Але сьогодні в тренді комплексний підхід до облаштування, коли з непривабливого і мало комфортного об'єкта створюється додатковий затишний і функціональний простір. Ось чому попит на послугу балкон під ключ в Києві на висоті. Головними її плюсами є швидкість і приваблива ціна.

А що з якістю? Тут багато що залежить від конкретної компанії. Кому ж довірити всі роботи, щоб порадувала і ціна, і фінальний результат? Давайте розбиратися разом.

Віконні компанії або "майстри широкого профілю"?

Комплексний ремонт сьогодні пропонують дві категорії підрядників – віконні компанії та фірми "широкого профілю". Останні, як правило, роблять все, починаючи з чорнового оздоблення і завершуючи сантехнічними роботами.

Якщо говорити про балкон під ключ у Києві, то ключовим аспектом тут залишається скління. І цей вид робіт належить до спеціалізованих, а отже, його повинні виконувати вузькопрофільні майстри. При виборі підрядника для повноцінного благоустрою варто шукати віконні фірми, а не окремих фахівців. Перші гарантують високу якість монтажу металопластикових вікон, а це основна запорука успіху, про який мріє кожен клієнт.

Найчастіше віконні фірми гарантують і більш привабливу вартість на металопластикові конструкції, адже безпосередньо працюють з виробниками профілів, склопакетів і фурнітури, а також самі займаються виготовленням. Так, наприклад, одна з найкращих київських компаній «Стандарт вікна» пропонує знижки до 40%. При цьому низькі ціни ніяк не позначаються на якості самих пластикових вікон і процедурі встановлення. Крім того, кожен клієнт отримує гарантію від виробника від 5 років.

А що з іншими етапами балконного благоустрою?

Важливу роль при комплексному оновленні має оздоблення та утеплення вашої лоджії. Для майстрів із досвідом цей пласт робіт теж вкрай відповідальний, але не настільки технічно складний.

У перевірених віконних фірм в команді є фахівці, які подбають не тільки про оздоблення й утеплення, а й про зовнішню обшивку, електропроводку, виготовлення меблів. Є у них і зварювальні бригади, готові реалізувати розширення по плиті основи або виніс по підвіконню. А це вже по суті і весь необхідний набір для повноцінного благоустрою з нуля.

Це дійсно вигідно

Одна з ключових переваг послуги балкон під ключ в Києві – ціни. Вони за замовчуванням будуть нижчими, ніж замовлення окремих послуг (виніс, скління, утеплення, обшивка) у різних фірм. Представники «Стандарт вікон» нагадують, що зробити балкон «під ключ» дешево та швидко цілком реально.

Зверніть увагу! Проекти від «Стандарт вікон» завжди коштують дешевше, але гарантовано якісні. Це ваш шанс отримати першокласне облаштування балконного простору та заощадити сімейний бюджет.

З чого почати модернізацію? Спочатку менеджер узгоджує всі аспекти благоустрою з замовником, а потім реалізує один етап ремонту за іншим – без пауз і простоїв за винятком технологічних інтервалів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також