Комуналка у розстрочку: Гройсман придумав, як українцям осилити захмарні платежі

14
17

Під час зустрічі з представниками профспілок Володимир Гройсман озвучив нову ідею – 12-місячну розстрочку для оплати комунальних послуг.

На думку Прем’єр-міністра України, це допоможе тим українцям, які з тих чи інших причин не можуть або не хочуть скористатись субсидією. Так, за використані сьогодні комунальні послуги можна буде сплатити протягом наступних 12 місяців.

– Це означатиме, що навантаження на місячний бюджет сім'ї буде меншим, – зазначив керівник Уряду.

Така ідея виникла у результаті обговорення з народними депутатами, що є членами коаліції, додав Гройсман.

Нагадаємо, після кабального підвищення тарифів більше третини ужгородців почали боргувати за комуналку.

Коментарі

Г
Гройсману

У клиента психиатрической больницы обострение!!!

А
антимон

досяглисьме дна

(
(+

символьі Украиньі: синежолтьій ПЕРЕВЁРНУТЬІЙ флаг - перевёрнутое сознание. Тризуб-хазарская тамга - тавро для скота. украинский банк- "пятисотка" с "всевидящим глазом"- в евГеев-задний проход, (мьі вас поимели)

A
alex

"У Верховній Раді хоть хтось з нормальною економічною освітою є?" - НЕ МАЄ "Чи це третій рік над нами свідомо знущаються?" - А де люди які не задоволені. Всім все добре.

Z
Zoltan

Гройсман умница. Может в будущем и хлеб, и картошку, и гречку тд. тп. можно будет покупать на россрочку? А еще позже дышать начнем таким же методом...

М
МедіаКритик

Це ж треба до такого додуматись)

К
козли

аферісти там 99 процентів паразіти всі вони

1
123

Невже складно зрозуміти, що разом із погашенням розстроченої заборгованості доведеться платити також поточні платежі? Комуналка-не одноразова покупка. Таким способом будуть накоплюватись борги, як сніговий ком- все більше і більше... У Верховній Раді хоть хтось з нормальною економічною освітою є? Чи це третій рік над нами свідомо знущаються?

Р
Роман

Не платил и не плачу. Купил ружьё и жду гостей!

И
ирина

Тоже мне,Эврика.Всегда таким манером оплачивала

П
правда

люди щи не розуміють, що наша влада "жити по новому" тихенько за рік оптимізувала отримання субсидій дись у два рази, а саме: різко зменшила норму витрачання газу на опалення одного квадратного метра житла та стала всім безробітним нараховувати майже три (!) тисячі віртуального доходу, тому кількість субсидій різко впаде, вони стають вигідні для заробітчан, що заробляють значно більше 3 тис. грн., які всім нараховують на дохід. Абсурд, а через рік щи щось придумають, щоб людей мордувати з субсидіями, би їм було не до них.

:
:-))

Наскакали собі майдауни в 2014-му розстрочку на комунальні платежі. Ха-ха....

ГР
Грубінка Роман Іванович

"Рассрочка за коммуналку"-Жити по-новому!

ДГ
До гройсмана

Щоб ти жив на одну зарплату, скотиняка ти така!!!!!!

В
вiталька

Нооо, то йсе ай. Тоди треба би і їм такое вернути од народа-всі платежі платити з позначкою "дись потом зайду в касу й заплачу".

ВІ
Вінницькому Іуді позор

Із 60 млрд.грн. субсидій левова частка отримується небідними людьми: ненормально, коли більша частина митників КПП Ужгород, Чоп, Астей та інших КПП на кордонах з ЄС отримують щомісяця багатотисячні субсидії на свої приватні версальські палаци, а вчитель гімназії із 40-річним стажем змушений оплачувати повну ціну газу, субсидуючи таким чином ціну для нещасних митників. Як це можливо? Дуже просто: у нас заостанній рік спостерігається епідемія массового переселення працівників митниці із своїх приватних хором у гуртожитки, до тьощ у сільську хату і т.п. От і маємо ситуацію, коли на будинок із золотими унітазами виділяють багатотисячні субсидії.

2
222

Но як придумають - то придумають.... Ще придумайте комуналку в кредит під проценти

Читайте також