Конфісковані Рено, Опелі та Фіати по $300 продають в Угорщині (ФОТО)

30
12

Угорська податкова адміністрація пропонує на продаж конфісковані автомобілі. Ціна на них починається часом від 100 доларів США.

Звісно, більшість з цих автівок вже бачили "і Крим, і Рим, і мідні труби". Однак іноді можна натрапити на досить пристойні варіанти.

Найдешевшим варіантом у найближчій до нас Ніредьгазі є Renault MASTER 2.8 TDI 1999 року, Opel ASTRA G 2.0 1998 року та Fiat PUNTO VAN 1.7D 2000 року. Виглядають вони досить непривабливо. Коштують 100.000 форинтів.

За 200 тисяч форинтів (690 доларів США) можна придбати Honda СIVIC 1998 року або Volkswagen TRANSPORTER T 4  1992 року чи Opel CORSA 1.0 1998 року.

Трохи дорожче – за 450.000 форинтів можна придбати Audi-100 1992 року. Більше варіантів можна подивитися на сайті податкової Угорщини.

Однак угорські податківці зазначають, що не несуть жодної відповідальності за стан автомобіля або іншого конфіскованого майна.
Зауважимо, що в Україні, зокрема на Закарпатті дуже популярні авто на іноземній реєстрації, якими українці користуються за певними схемами. Якими саме – читайте у нашій архівній публікації.

Свого часу ми повідомляли, що в Угорщині неподалік кордону з Україною можна придбати конфісковані будинки від $300.

Коментарі

Ф
Фраєр

до Далб...ба Податківця!!! - по твому усі конфісковані мишини у Венгрії продають тільки на розборку ? І ні одну із них не мош поставити на учет? Та на то і є такий аукціон що би їх купляли люди. Ще раз ти кажу, забудь слово "розборка". Аш ти ся в машинах хоть мало розумієш, машина має їздити, зато і у Європі не заборонені машини яким намного більше років як тим що у статті. До Далбо...ба Судді - насрав я на твій вирок :-) До Фонд зайнятості - правду кажеш лиш не так много є у області на дорогах машин за 20-30 тис доларів, особливо куплених за останні 3 роки, бо у гривнях то є приблизно 540000 - 810000 грн, що на теперішній час не мало. Мій коментар був не тому що я рекомендую усім іти і купляти конфісковані машини, а тому що можна і там найти нормальну машину за нормальну ціну. І як і на любу бу машину треба мати гроші на ремонт тоже. Кожен сам собі має вибирати по своїх потребах і можливостях. до Фонд зайнятості +

ДФ
до Фонд зайнятостi

той ко бере машины по 20-30 долару не робит обы заробити.

ФЗ
Фонд зайнятостi

Фраер..., иди работай чтоб машыну купить за 20-30тис. Доларров., а не делай страховки убитому на хлам металулому за который просят по100$!!!!????????

С
Суддя

Выношу вырок,-"Фраер дыб....л"!!!!

ПД
Податкiвець до ФРАЕРОВОI МАРГИ!!!!

Далб...бе.......!!!!се у нас!!!! , а там тiльки на розборку!!!

Ф
Фраєр

до нижньоЇ марги тупорилого пийсатєля - як треба буде пройду і техогляд і страховку і поставлю на облік. Як бонус куплю ти нові педалі тай фломайстер обись собі написав на рилові що ти головна марга, уже сь задрав із тив маргов придурок старий до подітківця - ти дауне лохуватий, ще один проффессіоАнальний службовець, на пичитай: " Автомобілі, конфісковані на користь держави за рішенням суду (митний, податковий конфіскат, безхазяйне майно), переоформляються на нового власника після проведення аукціону, ініційованого митним органом або виконавчою службою. На переможця аукціону видається Протокол про проведення аукціону . Рішення про реєстрацію такого автомобіля приймається керівництвом Управління ДАІ за місцем звернення нового власника. " то у нас, там похоже і ще скорше буде. Є даже фірми які займаються не треба ходити у Гаї, а можеш гріти свою гузицю у податковій і дальше, бо мозгів у тя ниє докус

ПД
Податкiвець до фраера

Дибiле Тупий!!!!....цi авто без ДОКУМЕНТIВ!!! Як будеш iздити????? Тупорилий дiтвак!!

ДН
до нижньої марги

і пройдеш на ній техосмотр і зробиш на неї страховку,й заново поставиш на облік?ти не фраєр,ти малолітній тупий дятел.

Ф
Фраєр

до Податківця - забудь то слово "розборка". Вийди із податкової на обід на вулицю та подиви які там машини. по статті - більшість машин на дорогах тоже бачили "і Крим, і Рим, і мідні труби", "угорські податківці зазначають, що не несуть жодної відповідальності за стан автомобіля" - коли купуєш любу не нову машину після того як даш гроші ніхто не несе відповідальності за стан машини :-), і до того не несе, просто уже не віддасть гроші :-))). до Klk - нікого не слухай, вибирай і думай сам що тобі любиться і де і у кого купляти.

П
Податкiвець

Цi авто тiльки пiд розборку!!!!! Так що Кlk- розслабся.....

ДЧ
Діма Чижмарь

Рай для пересічника!

K
Klk

Хто знае де це купити без сайта?

Читайте також