Конфлікт на курорті Красія вичерпано: домовилися з місцевими

22
11

За інформацією закарпатської поліції конфлікт між місцевими мешканцями та керівництвом гірськолижного курорту "Красія" (с. Вишка, Великоберезнянського району) вичерпано.

"Керівництво поліції долучилося до вирішення конфлікту, що виник на одному із гірськолижних курортів області. У правовому полі вдалося знайти вихід із критичної ситуації, що склалася", - повідомили у Закарпатській поліції.

Нагадаємо, вчора, 9 січня, група мешканців Великоберезнянського району мала конфлікт із адміністрацією гірськолижного курорту. Місцеві мешканці гілками блокували роботу траси.

Внаслідок цього слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 356 Кримінального кодексу України, тобто самоправство.

10 січня начальник Великоберезнянського відділення поліції спільно з адміністрацією курорту, представниками місцевої влади обговорили з місцевими жителями конфлікт, що виник, та дійшли до рішення, що задовольняє всі сторони.

За інформацією поліції на даний момент конфлікт вичерпаний і ані власники курорту, ані місцеві мешканці претензій одне до одного не мають.

За неофіційною інформацією місцеві із села перекрили трасу і заважали всім іншим кататись, бо вимагали аби їм дали можливість користуватися підйомником безкоштовно. До цього така можливість для місцевих була. Було повідомлення, що буда заблокована каса курорту та виникли конфлікти з деякими відпочивальниками.

На жаль, подібні інциденти не стимулюють розвиток туризму та відпочинку на Закарпатті.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Я
Я

Що з LOCK-DOWNом???

ДП
Для поліцаїв

шо за брєд? Поліція долучилася! А для чого тоді така поліція, яка буде стояти осторонь. Це ВАША робота! Ви живете на Наші податки! Або не пишіть такий бред! Самі підставляєте своїх начальників) Ха-ха!

Д0
до 09:14

Сам хоч зрозумів, що накатав?

Й
Йовкаі

Техас мають грабити Техасці!

Б
бувалий

Там без вас розберуться. Краще займіться виконанням судьбоносного для країни мовного Закону з 16 числа. Бо месна босота в других районах може вас не порозуміти. Бо мало в країні людей в турмах. І головне , вони там , як И. Гог, усі ідіоти. Люди в країні мають бути по судах. Короче Йван гог Вас розсудить

С
Свідомий

Всі вони там дикарі... Халяву в них забрали... А підйомники на святому дусі роблять? Чи за електрику місцеві платять? А зарплати робочим? Чи може місцеві безкоштовно там попрацюють?

ЗП
Золі Погарош

Кіть дуже хотять кататися - треба з тих биків поробити сноуборди і най люди на них возяться.

ИГ
Иван Гог

Браво..... всім учасникам разом з поліцією. Картина з фільму тупий і ще тупіший. Мало бути декілька порушених справ: напад і погрози життю відпочиваючих, хуліганство, нанесення збитків і т д. Ідіоти. Більше нічого сказати

ІП
Іван Полонинський

Месна босота рішила побиковати у рік бика.Завтра спустяться в Ужгород і будуть вимагати безплатні обіди в ресторанах. А наші доблесні правоохоронці замість того оби дати гумой по плєчи бикам , своєю бездіяльністю потурають їм.

М
Менджул

Товкти тих місних дармоїдів по пудкопченим алкомордякам!

Х
Хто

А може я безкоштовно буду харчуватися? Це у мене на вулиці магазин є.

Читайте також