Конфуз: перший заступник голови ОДА заявив, що тризуб на Закарпатті встановили лише у 2019 році

13
14

Його цитують на офіційній сторінці ОДА в соціальній мережі "Фейсбук".

19 лютого - День Державного Гербу України!

Що цікаво, на Закарпатті перший Тризуб-малий герб України, було встановлено у місті Берегово.

Іштван Петрушка: "Ми спільно із Оперативним командуванням "Захід", Берегівським держлісгоспом", Упралінням СБУ в Закарпатській області та мером Берегова встановили першого Тризуба в Закарпатській області! Тоді я був очільником Берегівського району і підтримав пропозицію військових."

Іштван Петрушка видав бажане за дійсне. Бо тоді було дійсно вперше на Закарпатті відкрито меморіальну дошку на стіні школи, де зображений малий Герб України.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ц
Цікаво

Сорока на хвості принесла новину: Іштвана Петрушку прийняли у Спілку журналістів України. Хто знає, які статті написав сись чоловік і де його публікають?

ДВ
до всіх балакучих

Ви ще скажіть, що у держустанові немає прибиральниці- сьгодні їм платять як любому сцеалісту, так най момиють і приберуть і меншу буде воні навкруг того зданія

ДН
до нижнього

часу немаю балаки з вами. їду за перевал за товаром. приїду потриндимо

ДЦ
до цимбора

Ви ще хостел там вікрийте

Ц
ЦИМБОР

Вже в пятий раз прошу керівництво міста дати мені в аренду приміщення біля золотого магазину. де розміщена державна нотаріальна конртора. яка слуговує туалетом циганам і бомжам. Я її приведу в порядок, у мене грошей хватає і не буде воняти туалетом у центрі міста. Ви колись заходили у те приміщення, там без заткання носу зайти до нотаріату неможливо. Вам не соромно таке приміщення унічтожати. чи ви в сговорі з влсником. який хоче на цьому заробити. А ви ще претесь у европу...

Ц
Цімбор

до 17:35 - пішов нах*й звідси гнида малороська

Д1
до 17:35

Алкашоні Нижньомаргович, ти ж псяра сам з дикими вилупленими очиськами різав заводи на метал і мідь тирив з РЛС на горі Стой. А пак взявся з цімборами за ліс, мразота пудпалинкова! Нахер з Закарпаття пшло, чучело диряве!

Ж
Журналіст

«Мукачево нет», ви ся вспокоїте чи нєт? Дізнавалася у ОК «Захід» відділ військово-цивільного співробітництва: Герб встановили на даху школи! А на фасад, відповідно, дошку про тих, чия ініціатива. Можу дати контакти виробника. Поставите собі на редакцію ??

БЛ
бандера лепавий

Лем то і знаєте, што тризуби,вишиванки,шаровари п..ні виставляти.Розокрасти промисловість,убити науку,медицину,освіту.....завести в злидні,відправити в рабство. Айбо покрасити у ж.с. фарбу бударь і рявкати Славу,се єднозвилинні щитавуть «гідністю»!

І
Іван

Він ні говорити, а писати українською, то для нього, взагалі космос. Позорище

Н
Наксуй

Ваши тризубы фашисты чортови

8
898

EdE Дякую. Для чого обзивати чоловіка, якщо не знати, що до чого

E
Ede

898 молодец!

І
Іван

Петрушка писати і читати українсьою не знає....як так можна? Теж мені політик великий...

Читайте також