Консул Угорщини в Берегові повідомив "аварійні" телефони

17
0

На повідомлення про нещодавнє пограбування на Закарпатті людьми у формі працівників ДАІ угорських християн-музикантів відреагував Іштван Тот, генеральний консул консульства Угорщини в Берегові.

"Важливе завдання нашої дипломатичної місії - вирішувати проблеми, з якими можуть стикнутися громадяни Угорщини, - повідомив консул виданню Karpatalja.ma. - Але ми можемо допомогти лише в тому разі, якщо ці особи зв'яжуться з нами".

Іштван Тот також повідомив, що дізнався про інцидент з угорськими музикантами, що стався на Закарпатті, значно пізніше, оскільки потерпілі не зв'язалися з консульством.

"Якби вони б це зробили у той самий день - ми, безумовно, могли допомогти. Тому закликаємо всіх громадян Угорщини, аби уникнути подібних випадків у майбутньому, звертатися до нас якомога швидше - і ми з колегами постараємося вирішити їхні проблеми", - додав він.
Також консул повідомив контактні телефони, за якими можна зв’язатися громадянам Угорщини на території України у випадку аварій, надзвичайних ситуацій (наприклад, арешту, тощо): +38 067-312-57-84, +38 067-310-64-51, +38 067-310-64-50.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також