Контрабанда на 1,5 мільйона: На Закарпатті затримали вантажівку з 205 ящиками цигарок (ФОТО)

6
6

Вантажівка Renault з такою великою контрабандою прибула на КПП Дякове сьогодні, близько 01:00 години ночі.

Як повідомляють прикордонники, оглядаючи вантажіву вони виявили 102 250 пачок сигарет різних марок. Вони всі були акуратно прихованими під дошками.

За попередніми даними, вартість знайденої контрабанди може скласти понад 1,5 мільйони гривень. За кермом вантажівки був  41-річний українець. Наразі сигарети та вантажівку вилучено, йде точний підрахунок  товару та його суми.

Нагадаємо, буквально днями закарпатські митники перехопили 21 т горіхів на 40 тисяч євро.

Коментарі

А
ада

но а?

К
короче

одні і ті ж цігаретлики, їздять по всіх постах, задержуються, оформляються, і їдуть знову, роблять файну статистику, премії, і звання,.. Митниця би мала працювати на вїзді, а не на виїзді,то діло приймаючої сторони,

Є
Євген

До Журналіст. Усе це цікаво. АЛЕ! Відіграймо стрічку подій до недалекого минулого. З чого розпочав свою діяльність очільник Закарпатської ОДА Г. Москаль? З того, що напряму звинувачував у причетності до цигаркового бізнесу "Правий Сектор". Тоді ж з'явився одіозний персонаж Йовбак - сексот міліцейський. А тепер запитання: - Чи можливі усі оці оборудки БЕЗ підтримки місцевої влади і у чому полягає "роль" ПС? Агов, Журналісте!!!

Ж
Журналіст

До речі дані цигарки безакцизні ( немає на них української акцизної марки ). Заєте МЕГА перевагу безакцизних цигарок над цигарками з українським акцизом ? Коли поліція знайде/піймає в якіісь країні ЄС безакцизні цигарки то не зможуть пред‘явити нашій країні претензію що з території України попали цигарки в ЄС !!! ( то і не мають в ЄС підстав не надавати гроші на боротьбу з корупцією в т.ч.). Наівні в ЄС тай годі. Достатньо їм промоніторити скільки і яких ( саме безакцизних) цигарок затримують при ввезенню в Україну та вивезенню/перенесенню через «зельонку» з України .

ДЖ
До журналіста

100 % правда! Влучили в десятку!

Ж
Журналіст

Ай-да митники, ай-да молодці. Митники «віддають» борги СБУшникам. Говорять в Ужгороді що це ті самі цигарки з тих двох фур ( в яких було більш ніж 3.000 ящиків) що днями хлопнули СБУ-шники при ввезенні в Україну на Чопі. Тоді вже стає зрозумілим чому в СБУ не хочуть казати де фактично знаходяться затримані ними більш ніж 3.000 ящиків сигарет. Виходить що їх передали на «відповідальне» зберігання СБУ-шному контрабандисту, який їх не менш «відповідально» вже трошки меншими партіями в фурі з досками доставляє в країну ЄС. Тим самим потужно підриваючи економіку ЄС, які ( ЄС ) нам дарять мільярди Євро на т.з. «реформи» в т.ч. на боротьбу з корупцією.

Читайте також