Контрабанда сигарет в Угорщину із Закарпаття поперла ще більше, ніж раніше - за один день два випадки (ФОТО)

12
2

Лише за дну годину угорські митники вилучили контрабанди у Ніредьгазі та Фехердьярматі на суму понад 34 млн форинтів. Про це повідомляють у поліції регіону Саболч-Сатмар-Берег.

7 вересня о 13-й годині, на основі отриманої оперативної інформації, у місті Ніредьхаза було знайдено у приватному будинку 11 тисяч пачок сигарет, що знаходилися у припаркованому автомобілі. Затримано двох підозрюваних у контрабанді осіб.

У цей день, у прикордонному містечку Фехердьярмат поліцейські затримали автомобіль Ford Transit, в якому було знайдено приховані 30 тисяч пачок сигарет без акцизних марок Угорщини. 33-річного водія також затримано, він очікує рішення суду.

Mukachevo.net

Коментарі

А
андрій

Хто зупинив Москаль, не смішіть народ... Мукачевський загін працює повним ходом по Румунському напрямку, як бачимо і по Угорському... Чопський загін взагалі обнаглів... Пан Левадний розклав своїх начальників на всі робочі ВПС. Саловка, Тиса, Стужиця, Березний і т.д. Контрабанда сигарет і нелегалів іде повним ходом. Панове журналісти, чому б вам не поїхати на ВПС Саловка, там прямо позаду застави діє самий настоящий тунель який проходить прямо під КСП і виходить на берег річки тиса. За прохід цим тунелем прикордонники збирають дань в суммі 120 $ за ящик сигарет і 500 $ за нелегала... якщо хтось не вірить поїдьте туди і подивіться як там виглядає зелений кордон, там накатані цілі траси і пороблені стаціонарні причали для погрузки сигарет.

А
адмiновi

ви то Москалю перешлiть най ся у груди не б'э,бо уже достав брехнею що все поборов

Читайте також