Контрабандний розгул: Як злочинці диктують свої умови прикордонникам Закарпаття (ВІДЕО)

9
11

Підкуп, залякування, шантаж та навіть — фізична розправа. Контрабандисти йдуть на все, щоб усунути зі свого шляху протидію охоронців кордону.

Журналісти програми «Кордон Держави» побували на ділянці, де вночі, 16 листопада, закарпатського прикордонника збив один із контрабандистів.

На наступний день, 17 листопада, збитий Вадим Березинський помер у лікарні. Того ж дня 34-річний контрабандист, який збив на Audi прикордонника в Діловому та переховувався в Рахові, здався поліції.

У відеосюжеті «Кордон Держави» розповіли, як контрабандисти намагаються диктувати свої умови прикордонникам, тероризують місцеве населення і не бояться правоохоронців.

Також, журналісти згадали затримання сільського голови Ділового, який тісно контактував з угрупуванням контрабандистів.

Але, Ужгородський міськрайонний суд 24 листопада затриманому голові села Ділове за дачу $500 хабаря присудив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у 70 тисяч гривень. Вже 25 листопада заставу було внесено і сільський голова вийшов з-під варти.

Про те, за яких обставин загинув офіцер-прикордонник та чому контрабандисти від погроз та підкуту перейшли до фізичних розправ, пропонуємо подивитися у випуску програми «Кордон Держави».


Коментарі

П
Паша

Я думав що той воєнний що говорив за Богдан, зараз заплачи. Надіюсь що він там хоть не командир,бо біля такого яб і сам заплакав!

Ш
Шоні

Бачі, добре написавісь.Айбо останнюв фразув про ЗУБОЖІЛИХ, то мусівісь подлизнути.Оті зубожілі вернулися із заробітків, де їх ненька спровадила.Поміняли ойро та торгашам повалили.Ще єдна каста зубожілих, то наша ментальность.Удадуть останні копійки оби зробити гостину, а пак зуби на полку. Держава в ямі.Держави практично ніє.Населення в злиднях.Ще тут коло границь мало ся держіть, а в глубинці України, то просто жах!

М
Мукачівець

Бачі, респект! Ти всьо коротко і правильно виклав! 5 балів!!! ;) За наркош хіба уповісти забов, шо в откриту торгують, а куплена мусорнота очі на них закриває.

Р
робот

Бачі 5 балів

Б
Бачі

Се влада дала команду українцям: -всі таксисти роблять неофіційно без реєстрації, без патенту, половина на бляхах; -на базарах оптові точки з десятками тисяч виручки на динь роблять на єдиному податку, усі грузчики-попощники неофіційно; -усі орендатори здавуть в оренду свої приміщення по 50грн за квадрат, але менше 10долару оренду не найдеш; -усі продавці нерухомості занижають її ціну у 2-3 рази; -у наших аптеках по закону націнк не більше 25%, а ліки найдорожчі у Європі; - у нас даже цілителі, гадалки, а не лем репетитори і знахарі роблять неофіційно; -заробітчани біжать за границю за великим рубльом, у пенсійний фонд України сплачують пуцку, а пак на старості як і ті шо робили офіційно за копійки получавуть пінзію і субсидію; -нелегальні гральні автомати нам не мішавуть; -хотівім купити офіційно зрубану ялинку на базарі - такої не боло...Писати мож довго...І всі лем п...здять і п...здять, шо тяжко,а у супермаркетах у неділю 30-го грудня кошару свободних не боло - такі всі ЗУБАЖІЛІ

Ш
Шагоммаршоні

Шоні - найвпливовіший контрабасист Пудкарпаття!

Ш
Шоні

22:42. Шом зробив? Єдну ВЕЛИКУ річ, такогом дурного, як ти не справив!

Б
Більшменшоні

Шоні, а ти сам што зробив? Хіба тунель на мадяри,оби цігаретлі і нелегалів гнати.

Ш
Шоні

Бачію, смоктуне влади.Най влада зробить діла люди робочі місця із цивілізованув ЗП,тоді і контрабандистів почти не буде!Вам усе народ недобрий ся попадать!

Б
Бачі

Сесе влади всі боли і є недобрі - а люди наші май-май-май чисні у цілому білому світові!

П
Правдоруб

парочку контрабандистів відстрелити все припиниться...

Читайте також