Контрабанди більше не буде: На Закарпатській митниці застосували "рентген", що виявляє сигарети (ФОТО)

90
15

"Є перший результат використання у тестовому режимі стаціонарних скануючих систем працівниками Закарпатської митниці Держмитслужби", - повідомив у соцмережі в.о. начальника Закарпатської митниці Віктор Іванус.

"Є перший результат використання у тестовому режимі стаціонарних скануючих систем працівниками Закарпатської митниці Держмитслужби", - повідомив у соцмережі в.о. начальника Закарпатської митниці Віктор Іванус.

Так, 18 лютого в зону митного контролю на ділянку "виїзд з України" митного поста "Тиса" заїхав легковий автомобіль WV Transporter, реєстраційні номерні знаки України, під керуванням мешканця Чернівецької області.

І хоча громадянин обрав "зелений коридор" та заперечив наявність у нього та у транспортному засобі будь-яких товарів, що підлягають обов'язковому декларуванню, сканер виявив протилежне.




В ході здійснення митного огляду в боксі поглибленого огляду було виявлено приховані від митного контролю тютюнові вироби з акцизними марками України "Мальборо" 260 пачок та "Гламур" 240 пачок.

Долю вилучених тютюнових виробів та транспортного засобу вирішить суд.

Скоріш за все про застосування сканеру не знав консул почесного консульства Латвійської республіки в Ужгороді Юрій Ігнатко, якого затримали з контрабандою вчора. Тому читайте новини і не порушуйте законодавство!

Коментарі

Д0
До 01:11

Назви яку ширину має нейтральна полоса між державами і скільки сигнальних патронів видається при заступлені на чергування.

ЯД
Я до 21:46

Ти ліпше упувіш хлопцям чому сь так скоро утік відті, через рік?))) Не пішло тти ге? Не вдалося до кормушки ся добрати, як ти ожидав. Казав ти старший зміни ош ниє туй контрабанди, ниє нич. А ти повірив му, наївний А докі сь у біноколь позирав, та він калим лічив)))) Розвів тя ги лоха, ци так? Не меригуйся. Но не годен чулувік усьо знати. Попробуй себе іщи у поліцію, у Мукачеві кримінала ниє нич, на мою правду, но. Ще ти ся удасть. Ха-ха-ха)))

Д1
до 18:09

Я тоже там служив не буду отдел називати срочку 2018-2019 осінь бов дмб, ти шось походу мало путаєш на зельонці як мінімум од 100 ящиків іде чуть лі не каждий динь а у горах обще жопа там такі мочні нам тепловізори давали varioview я го ошейником називав бо він мав боти на тринозі а носилисьме на ремінцьови єдно око робить другоє нет, кнопки западавуть крч неважно боли і нормально флір і т.д уже не помню дай боже шом с****** відтіть з тої жопи так шо не путай ти походу дись на Хижі служиш там де боває шо у сутку і наряд не виходить, на єдному знакови создавуть обстановку кинуть колегам з суміжної сторони 2-3 ящики бо ся туда усі збігли а ну другому под договоронностю с "служебними ліцами" ДПСУ помали короби ідуть.....вот і уся суть сього ДПСУ, но знау шо СПШ уже не помагать уже ся колеги на то не ведуть та і фішкарі тоже.....

С2
СПЕРМОПРИЙОМНИК 2

да, да канешно! не буде :))

NR
N R G

не треба забувати, що на сканері є кнопка "ВКЛ." і "ВИКЛ." а далі здогадайтесь самі, як воно буде працювати !

ДТ
До тупого русуна педераста я 19:24

Закрий свій спермоприйомник тупий ти пуцососе .

Й
Йовжі

До Пітя, Сигарети перевозити можна , але 2ві пачки на людину , За кожні спіймані пачки сигарет за кордоном , платить штраф Україна а це наші податки і платить по сумі вартості тієї країни де спіймали .

П
Пітьо

Блін, нагнали машину на ренген послі того як найшли сігі. Чого так? По перше потрібно цим ренгеном шось находити, а по друге якщо найшли ренгеном то вопрос знатокам чого задній ряд сидінь не прикручений і впертий в задню дверку машину? А тому що нагнали після того як найшли, задолбало це очковтерательство. І по третє чому не можна вивозити сигарети з акцизом з України, він заїхав на зелений коридор чим заявив що не перемішує нічого більше норми, і нічого забороненого. Напишіть мені статтю де заборонено вивозити сигарети. Хватить покривати контрабандні клани і захишати економіку Європи.

Я
Я

Хаха, каже нич не проходить поза митним пунктом. Нич не проходить по зільонці, нич не проходить дронами, нич не проходить по тунелях і канешно же нич водолази через Тису не носять. Пак на мою душу, ани грама. Ти майже служив із заязаними очми чулувіче))))

Д1
До 16:45

Не тупи , поза митним пунктом майже нічого не проходить .Я більше року прослужив і знаю про ,що говорю. За рік на складній ділянці всього 3 рази перенесли контрабанду ,раз на 50 тис.доларів і 2 рази по кілька ящиків.Запам'ятай про всі екцеденти на кордоні кожен день , під особистий підпис доводиться до прикордонників. Всі ці історії про контрабанду через зеленку сильно роздуті, щоб прикрити контрабанду на митних переходах.

Д:
до- :)

Буде Обязательно Тентген і на зеленці!!

:
:)

На зеленці теж буде ренген?

Н
Народ

Прохання стрім онлайн рентгену. Ми тоді зможемо переглянути записи роботи і зробити висновки. В інакшому випадку це казки для нерозуміючих.

Г
Громадянин

Бутьте ласкаві оприлюдніть а що і на яку сумму можна ввозити в Украіну дякую

Т
Таможник

Бред сивой кобылы !!!

Читайте також