Контрабандист напакував у запаску 216 пачок цигарок (ФОТО)

12
5

Українця з контрабандним тютюном затримали сьогодні, 11 грудня, на КПП "Тиса" .

У пресслужбі Закарпатської митниці Держмитслужби розповідають, що українець за кермом «Volkswagen Transporter» заїхав на пункт пропуску смугою «червоний коридор».

Хоч водій при усному опитуванні зазначив, що не перевозить заборонені товари, однак працівники митниці вирішили провести повний огляд автомобіля.

Так, під час поглибленого митного огляду, в запасному колесі, що знаходилось в багажному відсіку, митники виявили приховані 216 пачок цигарок з акцизними марками України.

Через порушення митних правил, цигарки вартістю 10267 грн, та запасне колесо ціна якого 800 грн митники вилучили.



Нагадаємо, в аеропорті Дебрецена спіймали українця з білоруськими сигаретами.

Коментарі

ТС
Тот самий

Мене не имали бо я не носив

ТС
тому самому

ні, ти не правий, запаска може бути де хочеш. То тебе розвели на бабло, коли ти віз сігі в запасці, яка була на місці і коли тя хлопнули

ТС
Тому самому

Що тут непонятно? Треба показник, купили колесо і цигари, та й штраф самі оплатять. При біді можуть і цурбака якогось напаковати, раньше так робили... Типирь майже зароботки вже не тоту.

ТС
Тот самий

Прикольно. « цигарки вартістю 10267 грн, та запасне колесо ціна якого 800 грн митники вилучили.» кіть везе в запаску з цігарами на штатному місті то забирають машину і цигарки. А якщо нафаршіровану запаску кинути у багажник то забирають тільки запаску. Якщо на штатному місті була запаска а він закинув ще один у багажник то він тормоз. Сразу спалив себе. І та папуча 800 нестоїть.

О
Олександр

Трясіть бусики шо людей перевозять і каміони....

Читайте також