Контрабандист-привид: На закарпатському КПП не побачили мікроавтобус, набитий сигаретами (ФОТО)

10
10

Чоловік провіз 7 тисяч пачок сигарет на Mercedes Sprinter через кордон, а зупинили його лише угорці.

Як повідомляє угорський сайт Haromhatar.hu днями співробітники угорської поліції разом із прикордонниками затримали громадянина Угорщини поблизу села Кєльче, який перевозив через українсько-угорський кордон 7230 пачок сигарет.

Вартість вилученого товару оцінюють у десять мільйонів форинтів. На чоловіка чекає великий штраф, а також конфіскація сигарет та транспортного засобу.



Коментарі

Г
ги

то на михайлишина зятьовый змыны?

Л
Ласло

Тарифи на ОКПП за перекидон цигаретликів піднялись у рази. Беруть за ризики. З мадярської сторони границі стоят в очікуванні десятки бусів з контрабасом, у кожному товару на 15-20 штук ойро. Всі очікують на команду "Старт".

ДД
До До 19.34

Сам такий, рівень освіти на лице, новину по картинках вивчаєш. Ти тупарь мені тебе шкода, що ти не знаєш, що машину везуть з дороги на митницю для поглибленого догляду, читай текст там все пише, біля села Кельче затримали... умнік тупий.

О
Олександр

трясіть усі бусики, всі везуть.

К
Коментаторам

А нікого не дивує той факт, що його не на угорській митниці спіймали, а в якомусь селі. Може цей автобус їхати мав далі в Європу, а сигарети скупив уже у себе на місці. Тому якщо наші пропустили то ясно хабарники, а як же чесні європейські митники пропустили?

М
Мукачево

А де була розвідка прикордонників? А внутрішня безпека? Оглядовика який перевіряв мікроавтобус в ссилку на Чорнобиль. Най там кордон охороняє

НП
ні піпітуляції

у нормальній за таке всю зміну зразу відсторонили би і провели службове розслідування.

ЙС
Йоні Соні Полі

Та де то цігаретлики то шумоізоляція !!!

1
123

Де ви там спрінтера бачите?

П
пудгоряно

МИТНИКИ-особо Закарпатські-просто Продажні ! Нашто ВОНИ Там Стоять??-І Їм Ще МИ Маємо Гроші Платити -Зарплати,Больничні,Отпуски,Матер.Помощі,Премії і т.д.Нашто ВОНИ Є у НАС -та за НАШІ Гроші??!..Шо нема Державі куда гроші Дівати?-УТРИМУВАТИ Цих Негодяїв!

Читайте також