Контрабандиста, який збив прикордонника, заарештували на 2 місяці без внесення застави (ФОТО, ВІДЕО)

9
4

Таке рішення виніс Ужгородський міськрайонний суд сьогодні, 18 листопада.

Судове засідання у справі наїзду на прикордонника Вадима Березеньського, який помер учора ввечері, відбулося сьогодні опівдні в Ужгороді.

Суддя Ужгородського міськрайонного суду ухвалив рішення про тримання підозрюваного під вартою протягом 60 днів без права внесення застави для 34-річного підозрюваного Івана Магея, мешканця Рахова.

Нагадаємо, що прикордонника збив один із контрабандистів вночі четверга, 16 листопада, під час спецоперації силовиків. Згодом стало відомо, що збитий прикордонник, 17 листопада, помер у лікарні.

Того ж дня 34-річний контрабандист, який збив на Audi прикордонника в Діловому та переховувався в Рахові, здався поліції.

Сьогодні, в соцмережі Twitter, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков написав, що котрабандисту, який збив прикордонника, "світить" довічне ув'язнення.

Коментарі

ВІ
Взятка Іван Іванович

За взятки коли ПЖ начнуть роздавати???

М
Месний

Та то всюди так. Контрабандісти думають кідь мало гроши заробили та всьо їм можна. У берегові то саме. Селянчик подстрілив чоловіка у павліні і шо? І нич. Віддали му пістолет, менти попросили пробачення, а самий гуманний суд берегова му дав два вадь три роки условняка. Позор усім правоохоронним органам, провал усіх реформ. Ганьба сій державі. Покупляли машини круті, блатують, а два слова зв'язати не можуть, а нормальний чоловік вивчиться, а пак роби за 4 тис грн. Се лиш в Україні такоє. Бабло рішає всьо. Заніс бабки і можеш нести сігарети. ПОЗОР. Бидло...

Ы
Ыстык

Яркий березень

П
Петро

18 березня????

Читайте також