Контрпропаганда проти 128 бригади під Дебальцевом: слідом за листівками - смски

5
12

Проросійські терористичні сили окрім реальної зброї використовують також психологічний тиск на українських військових, які тримають позиції на так званій Дебальцевській дузі.

Ми вже інформули, що раніше з прицілом на угорськомовних бійців закарпатської 128-ої бригади розповсюджувалися провокаційні листівки. А тепер, інформує прес-центр АТО, бойовий дух наших військових намагаються підірвати через провокаційні смс-повідомлення.

- Зрозумівши, що бойовий дух бійців Збройних Сил України, які обороняють Дебальцево не зламати, адепти "русского міра" розсилають на мобільні телефони військовослужбовців провокативні смс-повідомлення. Зрозуміло, що таким чином російські "фахівці" інформаційно-психологічних операцій намагаються посіяти паніку в підрозділах сил АТО, однак вони лише викликають сміх, і навпаки сприяють підняттю бойового духу, - йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

- Коли зрозуміли, що це чергові "сєпарські жарти", то просто посміялись. Адже зрозуміло, що не маючи змоги перемогти нас силою російської зброї, вони вдаються до підлих і нерозумних провокацій, щоб розхитати наш патріотичний настрій, - підкреслив один з бійців, який отримав таке повідомлення.

Мукачево.Net

Коментарі

ЩК
Що курите шановнi?

32 сiчня??? В номерi телефона не хватае двох цифер? I звiдки сепари знають номера телефонiв украiнських воякiв? Це вже не фейк, це- цiлий фейкище! Ха-ха.....

О
Орлик

Хлопці, тримайтеся, перемога буде за нами!Сімдесят років тому фашистів добили в Берліні, тепер фашистсько-рашистський лапоть завівся в Кремлі.І цей лапоть буде добитий в кремлівському лігві.

7
7787

бо у нас дуже продажні адміни тому й видалявуть коменти! треба наверно гнати їх за перевал. якщо нетак то най обоснує причину видалення інформації! хоть раз вжеб могли обяснити чого така цензура щодо коментарів! чекаю відповіді від адміністрації!

3
333

Почему админ удаляет коментарии.

1
111

Щей до того у номері 2 цифри не хватае

В
вася

недаляйте спростуваня цього фейка!!!!! а ко невірить шо це фейк та узьміть свій телефон і пробуйте поставити 32 число січня!

Ж
Женька

Тримайтеся хлопці!

ПТ
Против Тупизма

32 Января он такой жестокий..........

В
вася

й фото телефона як на мене роблено професійно з професійною камерою бо даже отпечатки "чистенькі видно" а де на передовій де постійно поливають градом такі чисті руки будуть якщо постійно треба по окопах стрибати) й додам що там великі проблеми з звязком.

В
вася

додам! до адміна! на підставі чого ти можеж пітвердити цю інформацію? а ти недумав що то може наша бригада віджала телефон у сеператистів? й ця смс йшла не нашим а сеперам! на підставі чого ти стверджуєш що інфа достовірна? накілько я помню та зазвичай журналісти спершу мають як мінімум "дві" джерела інформації сперед викладенням таких фактів! чи ти хоч аби наші люди й дальше гибли? а ти тим часом на фейках та ура патріотизмі заробляв гроші)

МН
Ми не "бидло"

Як зрозуміти цю "нову владу"? Чи робить вона щось? Чи лише себе продовжує забеспечувати за наш рахунок? Порошенко уже, як Ющенко став туристом-попрошайкою, Яценюк-попрошайка обклав себе міністрами-корупціонерами займається тільки демагогією та "обси...ням" всіх і вся. Ці два "керовники" крадуть стільки, що всі їх попередники не вкрали за 22 роки, та мало того ще і РВУТЬ державу на шматки, насміхаючись над українським народом. А віддавати всі позичені та вкрадені ними кошти прийдеться нашим дітям, внукам та правнукам.

Ч
Читач

Прослідкуйте за моєю логікою. Якщо їм розсилають СМС, значить мають їхні мобільні номери. А це що означає? В тилу наверху сидять криси, які зливають пацанів. Більше того, чому не заборонили користуватися мобільними? Аде мобільні легко прослуховувати і відслідковувати... Аматори аматори...

Читайте також