Концерт альона альона та Jerry Heil в Києві: що варто знати перед відвідуванням?

46

Вся Україна слідкувала за результатами конкурсу Євробачення, де нашу країну представляли популярні виконавиці Jerry Heil та alyona alyona. Це все було відносно нещодавно, але шанувальники встигли скучити за улюбленим дуетом.

Ми хочемо вас порадувати та нагадати – зовсім скоро Jerry Heil та альона альона концерт дадуть! Зауважимо, що це буде перший масштабний концерт співачок від моменту виступу на сцені міжнародного конкурсу Євробачення.

Трохи корисної інформації про концерт

Ви ще не в курсі настільки значної події для всього медіа-простору України? Ми зараз це виправимо, розказавши про основну інформацію про великий концерт Jerry Heil та alyona alyona, а саме:

  • Коли відбудеться подія? – Концерт відбудеться 28 червня о 19:00 за київським часом.
  • Хто буде виступати? – Як заявлено в назві концерту, на сцені ви побачите на почуєте двох чарівних українських співачок, тобто Jerry Heil та alyona alyona. Також не забувайте про музикантів, які забезпечать гарну музику на концерті. Ще було анонсовано, що на концерті будуть запрошені інші українські зірки.
  • Де відбудеться концерт? – Все дійство відбудеться в Концертній залі Stereo Plaza, де надсучасна техніка для ідеального звучання та максимум комфорту і безпеки для відвідувачів. До речі, напередодні виступу в столиці, співачки відправляться до Львову, де дадуть ще один великий концерт там.

Найголовніше, що отримають відвідувачі – це величезне задоволення від програми концерту Jerry Heil та alyona alyona. Концертна програма передбачає, що будуть звучати не тільки вже відомі хіти виконавиць, але й нові. Не варто втрачати можливість стати одним з перших слухачів нових пісень від Jerry Heil та alyona alyona, які вже завтра стануть хітами.

Де та як купити квитки на великий концерт Jerry Heil та alyona alyona?

Ще до 28 червня є час, щоб прийняти стовідсотково правильне рішення – відвідати великий концерт Jerry Heil та alyona alyona у Stereo Plaza. Ще варто згадати про вартість квитків. Ціна квитка варіюється в діапазоні 690-1690 гривень, що зовсім небагато в порівнянні із задоволенням, яке отримає кожен гість концерту.

А щоб ви не витрачали даремно час на походи до каси, щоб купити квитки на концерт, радимо скористатися можливостями сайту ТікетсБокс. На цій онлайн-платформі ви можете не тільки замовити квиток на концерт, але й знайти масу корисної інформації про цю та інші події.

Придбати квитки на сайті ТікетсБокс дуже просто! Для цього відкрийте сторінку в загальному списку заходів під назвою «Jerry Heil & alyona alyona. Великий ексклюзивний концерт». Одразу ви побачите дату та час проведення концерту, а нижче червону кнопку «Купити квиток» - тисніть одразу туди. Далі ви маєте обрати підходящий квиток та відправити їх у кошик, а потім завершити оформлення та оплатити придбання. Загалом алгоритм оформлення замовлення квитків аналогічний покупкам в інтернеті.

На правах реклами

Коментарі

Читайте також