Контури усіх будинків Мукачева можна знайти у новій версії GPS-карти України

18
0

3 лютого з’явилася нова версія 3.5. GPS-карти України для портативних навігаторів і КПК.

У новій версії додано докладне покриття з контурами будинків по 18 містах України (Бердичів, Бердянськ, Горлівка, Дніпродзержинськ, Калуш, Кам'янець-Подільський, Калуш, Керч, колосникових, Коростень, Кременчук, Макіївка, Мелітополь, Миргород, Мукачево, Слобідка-Гуменецька, Тепличне, Хорол) і 15-і населених пунктах Київської області (Біла Церква, Бориспіль, Боярка, Бровари, Буча, Вишгород, Вишневе, Ворзель, Ірпінь, Лозовка, Несторовка, Петровське, Софіївська Борщагівка, Тарасівка, Фастів).

По всіх населених пунктів виправлені помилки і оновлені дані у вигляді навігаційної атрибутики і вулично-дорожньої мережі.

Модернізовані деякі елементи інтерфейсу: значки, що позначають рівень GPS-сигналу, маршрут і повороти, збільшено шрифт написів.

Вулиці, перейменовані в останні роки, тепер можна шукати як за новими, офіційними назвами, так і за колишніми, ще не вийшли з ужитку.

На даний момент GPS карта України «Візіком» включає всі населені пункти України, в тому числі понад 150 міст з докладною адресацією, а також понад 60 000 пунктів інтересу (POI).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також