Кордон в межах Закарпаття майже стоїть: на в’їзд в Україну – всюди довжелезні черги (ФОТО)

19
3

Якщо ще вчора заїхати з Угорщини, Словаччини або Румунію можна було від 45 хвилин до максимум 2 годин, то вже сьогодні, в четвер – слід мати у запасі щонайменше 3 години.

І це в кращому випадку, бо дехто стоїть навіть по 8 годин. За результатами нашого моніторингу існуючих онлайн-камер на КПП, а також профільних груп в соцмережах, де люди, насамперед, пересічними, інформують один одного про ситуацію на кордоні, усі закарпатські КПП сьогодні – мегазавантажені.

Особливо КПП «Ужгород – В.Нємецке», Але не на виїзд з України, на що може вистачити і 20 хвилин, а на в’їзд.

Як і у період новорічних свят це пов’язано з напливом автівок, поверненням людей із заробітків та шопінгу. Очікується, що ситуація покращиться з понеділка.

І прикордонники, і митники наголошують, що працюють в штатному режимі, ніяких проблем з обладнанням, що могло б гальмувати процес перетину кордону, нема.

Коментарі

З
Закарпатиць

Цурбача з заграниці їде до нас. Ужгород переповнений sk.

Г
Границя

Став у чергу у В.Нємецке у 02:07 14.042017 - кордон перейшов у 06:14( В основному "чехи" на Паску домів їдуть. На словацькому боці майже ідеальна організація(моменти з "блатними" без очереді є, но не критично). У наших- хаос( Вроді і персоналу хватає - а всі мичуться сюда-туда((( Словаки три шора організували + "блатні", а у нас два( Р.S. Фурщикам не завідуву, фільтрувуть із Крчаві(рівно кілометер фур стапарнули)

АП
Андрій Парубій

Мы не имеем права допустить возможность, чтобы через безвизовый режим на нашу территорию попадали вражеская агентура и диверсионные группы. Прокаженным — карантин. Поэтому держим фронт, укрепляем боеспособность и вводим визы

Читайте також