Коробки з логотипом – підсилення іміджу вашої компанії

9

Конкуренція у різних сегментах сучасного ринку – дуже велика. Тож у багатьох компаній виникає питання, як виділитися з-поміж інших та запам’ятатися клієнтам. Хтось робить ставку винятково на якість продукції. Однак цей шлях не завжди є виграшним, коли йдеться про перше придбання.

У такому випадку можна розраховувати на нових клієнтів лише з-поміж тих, хто приходить за рекомендаціями своїх друзів та знайомих. Якщо ж ми говоримо про людей, які обирають купити товар, не маючи рекомендацій, на придбання великою мірою впливає те, як він презентований. Саме в цьому випадку можуть допомогти коробки з логотипом. Великий асортимент такої упаковки ви побачите тут https://goodwillpack.com.ua/korobki-z-logotipom/.

Де в Україні замовити картонні коробки з логотипом

Якщо ви шукаєте надійного виробника картонної упаковки, варто звернути увагу на компанію «ГудвіллПак». Типографія знаходиться в Києві. Разом з тим, замовлення з готовою упаковкою сервісами поштових перевезень вирушають у різні куточки країни. Тож ви можете замовити якісну упаковку з картону для своєї продукції у цього поліграфічного підприємства, навіть якщо ваш бізнес знаходиться в іншому місті.

У чому полягають переваги картонних коробок з лого вашого бренду

Ті підприємці, які ще не мають досвіду замовлення такої упаковки, часто вагаються стосовно того, чи не стане вона для них великою витратою. З огляду на це, варто розуміти, що в усіх цінових сегментах ринку, окрім «економ», клієнти цінують високий рівень сервісу. Саме він, у комплексі з якістю продукції, стає запорукою позитивного клієнтського досвіду, який відіграє вирішальну роль у здійсненні наступних покупок.

Також високий рівень сервісу є вагомим аргументом для збільшення кінцевої ціни вашого товару. Тому стильні та презентабельні коробки з логотипом стають не витратою, а інвестицією. При правильно вибудуваному маркетингу, вони ніколи не приведуть компанію до зменшення доходу.

Якщо говорити про плюси таких коробок з логотипом, то вони є наступними:

  • Практична функція. Коли йдеться про брендовану картонну упаковку, часто у фокус уваги потрапляють її естетичні переваги. Це великою мірою обґрунтовано, однак не варто забувати і про практичні завдання, які покладені на упаковку. Якісні картонні коробки спрямовані на те, щоб захистити товар, який знаходиться всередині, від дрібних механічних пошкоджень та зберегти його первинний вигляд та форму.
  • Іміджева перевага. Логотип на упаковці допомагає увиразнити імідж вашого бренду та запам’ятатися клієнту. Уявімо ситуацію, коли, міркуючи про повторне придбання, клієнт обирає між двома виробниками, які пропонують товар рівноцінно високої якості. Кому він надасть перевагу? Ясна річ, що це буде компанія, яка змогла краще запам’ятатися.

Окрім перелічених практичних та естетичних вигод, не варто забувати і про екологічний фактор. Картонна упаковка стає гарною альтернативою тарі з поліетилену.

Таким чином, картонні коробки з логотипом мають багато плюсів, які слугують зміцненню іміджу компанії-виробника, яка їх використовує.

На правах реклами

Коментарі

Читайте також