Королевська з чоловіком написали заяви на складання мандатів нардепів – джерела

17
3

Про це повідомляють журналісти Української правди із посиланням на джерела в парламенті.

Народні депутати Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод написали заяви на складання мандатів народних депутатів.

Королевська та Солод, які були нардепами фракції ОПЗЖ – фігуранти "Батальйону Дубай", розслідування "Української правди".

Коментарі

Т
тямлю

се та … мадам, яка ідучи по дорозі стратила диплом про вищу освіту (їй Богу, се ї слова!)Тому їв робили дублікат, тіпо. От такі колорівські кішіки з шурфиками нами керували…

П
Правда

Все державне майно яке продали в приватні руки забрати!!!! Продавати світло мадярам, за те що блокують в євросоюзі питання з допомоги Україні??? Це як розуміти? А вони ще тут говорять що їх щімлять??? Не подобається жити в Україні, дорога в мадярщіну!!!!Люди це почалось розхитування ситуації на Закарпатті. Закарпаття це Україна! Тут такий порядок треба навести, бо всі вже охеріли!!!

П
Правда

Я в загалі не розумію, чого їх всіх не позбавили мандатів, це просто нонсенс, ганьба. Всіх проросійських вигнати, все відібрати на користь держави. В тому ж випадку і Закарпатобленерго, Льовочкіна Юлія Володимирівна, звідки гроші на придбання акцій??? Мабуть в держави вкрали, чого не перевірять???? Я просто не розумію що коється!!!!

Читайте також