Коронавірус виявили у лікаря, який тиждень тому потис руку Путіну

16
23

У головного лікаря інфекційної лікарні, в якій побував Володимир Путін, діагностували коронавірус.

Як повідомляє BBC, в головлікаря Комунарки Дениса Проценка, який тижень тому потиснув руку президенту Росії, виявили коронавірус.

"Стан Проценка нормальний, він у нас, в Комунарці", - сказали медики.

Пізніше сам Проценко написав на своїй сторінці в Facebook, що почуває себе "цілком добре" і працює дистанційно зі свого кабінету.

"Так, у мене позитивний тест на СoV, але відчуваю себе цілком добре. Ізолювався в своєму кабінеті, де є всі умови для дистанційної роботи, управління та телемедичних консультацій. Думаю, що зношений за цей місяць імунітет робить свою справу", - написав він.

Тиждень тому в Комунарку приїжджав сам президент Росії Володимир Путін.

Він поспілкувався з Проценком, вони також потиснули один одному руки.

Після того, як стало відомо, що у Проценка виявили коронавірус, прессескретар президента Дмитро Пєсков заявив журналістам, що Путін регулярно проходить тест.

"Він тестується регулярно. Все нормально", - цитує слова Пєскова агентство РІА Новини.

У лікарні в Комунарці в зв'язку із зараженням Проценка можуть запровадити додаткові заходи безпеки, повідомив телеканал "Росія 24".

Зараз вона працює в звичайному режимі, всі лікарі регулярно тестуються на коронавірус, повідомили "Інтерфаксу" в медустанові

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Меркель спілкувалась з хворим на коронавірус. Також COVID-19 виявили у прем'єра Великобританії та принца Чарльза.

Зазначимо, що одна з членів монаршої родини Іспанії померла від коронавірусної інфекції.

Радимо також прочитати:

Політики, спортсмени та зірки: Кого вже підкосив коронавірус COVID-19

Коментарі

М
Мордодупэнко

Комунарця, это в Киеве?

П
Пушкин

Это кто кабину лифта Обоссал до потолка? Подскажу я вам, ребята: Это Путина рука!

М
Медицина

У нас на Росії давно функціонує система радянського академіка Защокіна Івана Прокоповича. Суть її заключається в профілактиці хвороб регулярним вживанням млинців на сталевих лопатах, споживанням бояришніка а також ректальним лікуванням хвороб скляними пляшками.

М
Медицина

Україні потрібно відновити систему видатного радянського академіка Семашка М.О. - повного антипода супрунщини.

Б
Барига2

Я радий, кацапськой чудо 14.29 вже тут озвалося. А кажуть чудо не буває. І як завжди з подставою.

Б
Барига2

Я радий, галичанськой чудо 14.13 вже тут озвалося. А кажуть чудо не буває. І як завжди з підставою.

Б
Барига

Та й від мене ви також не дочекаєтеся жодних аргументів, бо я тупороге свиноросіянське чучело.

Б
Барига

Ну без галіційського провокатора не одна новина не обійдеться. Почерк провокатора-- мат та його інтимні подробиці з голубим та блакитним відтінком. і жодного аргумента.

Т
Троцкій

Но пак як вождь ПУ відкине копита, всяким ромаріям нараз краник перекриють. Зато і голосять "дай боже здоровя".

ПО
Петро Олексийович

То не Путин здохне а не вдала китайська копия.

ТЛ
Та лист так

Такоє як би у Росії люди добре живуть, такоє як би у них не було олігархів, такоє як би мацкалі построїли суперпупер державу з уровньом життя для простого чилядника.

ПО
Пушкін Олександр

"Наиболее тревожным вееньем из тех что приходится наблюдать в наш век стоит признать растущее пренебрежение к устоявшимся нормам закона и порядка во многом проистекающей от тлетворного влияния, отличающейся особенной порочностью, недочеловеческой русской заразы. Низшей из разумных форм жизни." А.С.Пушкин, 1835 г.

СЗ
Студеный Звур

Є туй на сайті дирявий зальотний свинорус, який зліз з своєю бутилки, приплівся сюди на сайт і пише тут фашистсько-ватну дич під іменами Romario, Пушкін Олександр, Олег, Студеный Звур.

СЗ
Студеный Звур

Є туй на сайті такий собі укротроль Василь, який дурачиться під чужими ніками, пишучи всяку дурь.

R
Romario

А ще треба добивати вже до кінця історію з цнотливістю моєї гузиці. І щоб не було недорозуміння як її добити - пропоную це зробити за допомогою 5л пляшки від віскі Red Label, Jameson чи Chivas. В кого така завалялася - пишіть тут у коментах, з радістю прийму в дар. Але обов'язково щоб з металевою підставкою-качелями пляшка була, щоб я сів і качілявся на ній туди-сюди, туди-сюди.

ПО
Пушкін Олександр

Потрібно терміново провести референдум про те, на яку пляшку - від пива чи від шампанського, треба посадити моє очко. Очевидно - що більшість проголосує за пляшку від шампанського.

R
Romario

Підтримую нижнтого: Путін солідний пiдaр. А мій край - Усть-Зажопінськ, як і Пiдораха - істрико-культурно та ментально не може мати нич спільного з європейською державою Україна. За 30 років існування Сколєновстан встановив декілька антирекордів: мінус 200 млн., по економіці - навіть не досягнуто рівень ВВП 1865 року.

ПО
Пушкін Олександр

Підтримую нижнтого: Путін солідний лідер. А наш край - Підкарпатська Русь - істрико-культурно та ментально не може мати нич спільного із цією актуальною трагі-комедійною державою, яка за 30 років свого животіння встановила декілька антирекордів: по демографії - мінус 20 млн., по економіці - навіть не досягнуто рівень ВВП 1991 року. Ся держава взагалі випадкове зборище різних етнічних груп, при цьому за це випадкове зборище недонацики мають довго і нудно лизати зад Сталіну та Леніну.

R
Romario

Опущене іудейсько-олігархічною мафією укробидло дарма щось очікує від таких новин. Сій державі саме не вистачає такого лідера як Путін. Дай Бог йому здоровя і сил додавити се недорозуміння історії.

М
Мукачівка

Ото була б новина, хоч єдна хороша...А вдруг?

0
0001

Із 1200 просмотрив 2 придурка написали .журіться собов і вашими родинами

А
Андрій

Надіємось..

И
иван

но наконецто може здохне пуйло без вистрела в диню...

Читайте також