Коронавірус забрав життя голови районної ради Тернопільщини

11
7

49-річного Володимира Стефанського тиждень тому госпіталізували з пневмонією до Почаївської лікарні.

Помер голова Кременецької районної ради (Тернопільська область) Володимир Стефанський, у якого раніше діагностували коронавірус. Його госпіталізували з пневмонією до Почаївської лікарні тиждень тому.

Про смерть батька розповів його син Олександр на сторінці в Facebook, пише "УНІАН".

Як зазначається, пневмонія дала ускладнення на серце, в результаті чого у чиновника обірвався тромб і він помер у п’ятницю, 22 травня, у віці 49 років. Очолив Кременецьку райраду в 2015 році.

Коментарі

П
Параграф

Читайте: "Угода між Міністерством охорони здоров'я України та Міністерством оборони Сполучених Штатів Америки стосовно співробітництва у галузі запобігання розповсюдженню технологій, патогенів та знань, які можуть бути використані в ході розробки біологічної зброї". Дата підписання:29.08.2005. Дата набрання чинності для України: 29.08.2005. Цікаво, скільки в Україні таких лабораторій?

Б
Брехня

Современний голодомор дураки нерозумивуть

Ю
ю

Дякую редакцii за хорошу новину !!! Наступний буде жертвою лоховiруса буде ; балога, блюк, порох, зеленський, сорос, роут,коломойша, ахметка, аваков!! Чекаю з нетерпiнням, спасибi !!

З
Закарпатка

Да, сейчас уже доказано, что вирус вызывает заболевание сосудов и сердца.

ДМ
До мукачево

А ти що можеш доказати що вiрус є. ІСТЄРІЧКА!!!!!

М
Мукачево

Де ті дураки шо напозералися у фейсбукови разоблачітельні відео про міровой заговор і кричать шо віруса неє і шо то всьо видумки??? Де ви дібіли? Може чоловік і не вмирав по вашому?

Ю
Юлій

Співчуття рідним і близьким. До редакціі. Від чого померла людина? Ви розумієте? Чи то вам не потрібно? Головне щоб цей вірус якось приплести.

Читайте також