Коронавірусом в Києво-Печерській лаврі заразилося 30 монахів

6
40

30 протестованих насельників лаври із 44 отримали позитивні результати COVID-19.

Так, 4 квітня вся братія Києво-Печерської лаври пройшла тестування на коронавірус. Зокрема, над результатами тестів працювали у лабораторії «Діаген».

Як повідомляють журналісти телеканалу ICTV, у 30 із 44 протестованих насельників монастиря результати тесту виявилися позитивними.

Також ще з минулого тижня лавру закрили на карантин, а богослужіння проводять в закритому режимі.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що намісника лаври митрополита Павла виявили коронавіру.

Митрополит Павло у відеозверненні сам підтвердив що знаходиться на самоізоляції разом з братією.

"В деяких монахів запалення та вірусні інфекції", — зазначив намісник лаври.


Коментарі

Б
Буддист

А що іконки і фігурки не допомагають , а віра ...? Стадо , ви бачите і чуєте .... чи ні ??? Церкви понабудовували ? А лікарні - ні ! В селах така любов до ближнього , що мусіли будувати по окремій церкві кожній релігійній конфесії ! Меценати , ви чуєте і бачите ....чи теж ні ???

В
Вірянин

Некрологи в етер .

Ш
Шефу

Можливо, але хто як не московські священники ігнорують рішення влади щодо всіх заходів, провокують населення Украіни до конфліктів, непокори, незадоволення , тоді як весь світ бореться цими простими методами як карантин

Ш
Шеф

Я тупий проплачений свиноросіянський спамер і регулярно серу в коментах ватну дич під погремухами Шеф, Медицина, Радар, Святослав, Айно, Треш, море, Чуня, Фері, 111, 0505, 555, 1, 000, 1000, 6969, 8===в, (___|___) і т.д.

Ш
Шеф

Майдануті тролі знову займаються розпалюванням міжконфесійної ворожнечі.

Д
Дюрі

Дикун тя справив, возьми ту березку шось тут посадив і іди на родіну , пів року тут жиєш та ужесь закарпатець

В
Водило

Пробували пару року тому зайти в Лавру з дітьми , але вхід платний. Не пішли ,хоча проїхали у Києв , не конкретно в Лавру, за пару сотень км.Уявив собі ,а як бабулькам за свою пенсію туди попасти ? Усе не на гроші поставив там , а на Бабло. Воділа у нього і тот з телехвоном за пару десятків.тис грн. мінімум.

З
Закарпат!

Шо се народ страшно дурний ....таке як дикуни!

Д
Дюрі

Павло- путінський бик

Д
Дюрі

Точно шо на тот світ з собою не забере ні мерси, ні лексуси, ні маєтки

І
Іван

Шо видаляєте коменти? Думаю релально шо та скотина має здохнути, - то такий священник як я балеріна - то настоящий мошеннік, бабло рубить немеренно, і він просто вертев на х** і віру і віруючих своїх - доки несуть бабки молодці - лохи

М
Мукачево

Цікаво, як Павло Украінським лікарням допомагав, чи лише в Москву гроші відправляє

Д
Дюрі

Путінський міньєтчик

ЗЛ
З лавок

Настоятеля Павла ізолювати в свому лексусі лим добре колеса накачати

Т
Тібі

Сидора треба ізолювати в сизо одномісне може тоді заспокоіться , там хоть похудає

В
Віруючий

Д. Сидор теж по ходу дослужився, на ізоляціі, а його попи продовжують служби проводити , вже ім і Кирил казав щоб дома сиділи, а вони далі гріхи замлюють, вірус, Сидору по мозгах влупив

І
Інф

Сидор теж служби проводив, Провоцирував людей на конфлікт московький посіпака сепар, влада не реагувала

II
I. I. SKYNET

До 00.46 і Фанатам Лукашенка Тем временем в Минске отменяются массовые мероприятия, в столовых и ресторанах запрещены поминки и свадьбы, детям можно не ходить в садики и школы. Беларусь попросила ЕС финансово помочь в борьбе с коронавирусом и его последствиями. "Беларусь попросила помощь для системы здравоохранения и в преодолении ущерба для экономики в свете ситуации, а также финансовую помощь", — сказал глава дипломатии Евросоюза Жозеф Боррель. ЕС изучает вопрос. В Беларуси коронавирусом заразились больше тысячи.

К
коронавірусом

захворіли всі брехливі ЗМІ

ДТ
до Тібія

слухай слабоголовий,як ти то собі уявляш мерс за 200.000$ лікарів возити??хто буде возити ти??ти його обслужиш??чи може отдати якомусь главврачу та будеш май спокійний?ти вобще реально придурок чи просто шоб шось пизdanути??отдай ти свою машину возити лікарів і освободи хижу для хворих,чого він це має робити??всі нижні галімі писаки,ви вобше попутали?

II
I. I. SKYNET

ВАТИКАН! Коронавирус диагностировали у кардинала-викария Римской епархии Анджело Де Донатиса. 66-летний кардинал госпитализирован в одну из больниц Рима, а его ближайшие помощники самоизолировались.

БП
Баба Параска 60+

А главное кілько тисяч Церков і Сект понастраювали за 30 років, а кілько болниць,Школ, ПТУ,І т. п. посокращали.Главноє в житі то віра. Інтересно сятий Павел піде у болницю на апарат ІВЛ, чи буде у Лаврі прикладувати собі ікону Кирила, і сячену воду там пити.

С
Справедливий

Як тільки всі "пЄдіки в рясах" роздадуть "намолені багатства" бідним ....зразу увірую , обіцяю !

В
Віруючий

Моліться, постіть, ходіть до храму, причащайтесь і причащайте маленьких дітей... Всі поспішайте в храм, читайте Псалтир, Євангеліє, обіймайте один одного», – заявив митрополит. Урод, його слова, скільки через цю свиню людей заразильсь

І
Іван

Реально жирний, як в печеру пролізає

Л
Лавки

Чомодан і в Москву , там го Кирил вулічить

Я
Я

Видно має гріхи якщо захворів, має можливість покаятися

Т
Тібі

А свій мерседес віддасть лікарів возити на роботу

Т
Тібі

Може Павло свій будинок під лікарню запропонує, а сам до лаври повернеться

ЕМ
Еволюція Мавпи

Митрополиту Павлу, Монахам, і vip Лаврі, міністрам, депутатам покайтеся всі, і пожертвуйте всьо багацтво Лікарням і Лікарям.

Я
Я

Як свуй мерс залізе

Т
Тібі

Постить, а який до поста буа

ДН
до Нелюдів!

це всьо брехня!!! а не люди які пишуть тут таке - Бог їм судя!!

Р
Радванка

Поки жирний похудає, худий умре

Vip батюшка Пашик

СКАНДАЛЬНОМУ НАСТОЯТЕЛЮ ЛАВРЫ ЕЖЕГОДНО ДАРЯТ ПО ЛЮКСОВОМУ АВТО 19 апреля 2012 18:08 В прошлом году Павлу подарили люксовый Мерседес, а в этом - Лексус. Настоятелю Киево-Печерской лавры, митрополиту Павлу подарили на день рождения новенький Лексус. Подарок сегодня близ его резиденции на территории Лавры сняли специальные корреспонденты ТСН.Особливе. Авто без номеров под дверь именинника пригнал неизвестный мужчина. Через открытые двери Лексуса видно полиэтиленовые чехлы на кожаных сиденьях цвета беж. Такое авто только в базовой комплектации стоит от 118 тысяч долларов. Наместнику Киево-Печерской Лавры Павлу сегодня исполняется 51 год. Весь день его поздравляют ВИП-верующие - из-за политиков, которые отправились к митрополиту на поклон, стоял в пробках весь центр Киева.Стас Михайлов співав на дні народжені за гонорар в пару десятків тисяч доларів.

П
Прихожан

По руськи говорить , закон про мову для них не стосується

ШБ
Шмірґлі бачі

Кара божа

Х
Хріняш

Буду дома паску сятити, і так раз в пару днів із БУНКЕРА з іконов в руках вилізаю. Чічки в кирті поливати, і глянути шо ся в світі робить, чи є ще кось живий.

У
Украінець

На расєю ізоляцію

І
Іван

Полюбому переєбали один одного

Читайте також