Корони “Міс” і “Містера” ЗакДУ

21
0

отримали нових володарів

Традиційний, ювілейний цього року, конкурс “Міс+містер ЗакДУ” завершився. Як і обіцяли організатори, це було по-справжньому яскраве і видовищне шоу.  Глядачі отримали масу приємних вражень, а корони переможців – нові голови, які вони й  увінчали урочисто 30 квітня на сцені Закарпатського облмуздрамтеатру. Відтепер володарями титулів “Міс” і “Містера” ЗакДУ-2009 є Маріанна Бонь і Євген Ткаченко.    

             Конкурс краси “Міс+містер ЗакДУ” – найяскравіший традиційний захід вишу і, як відзначають спеціалісти, – одне з найбільш професійних шоу на теренах області. Ідея започаткувати власний університетський конкурс краси виникла в студради 5 років тому й отримала підтримку ректорату. З того часу щовесни в ЗакДУ обирають свою красуню із усіх факультетів і природничо-гуманітарного коледжу, а щоб якось відрізнитися від подібних конкурсів, що проводяться у інших вишах, вирішили паралельно відзначати й найдостойнішого серед хлопців. Так з’явився “Міс+містер ЗакДУ”. 

             Треба віддати належне організаторам, жодного разу захід не проводився абияк, для “галочки”. У кожен конкурс закладається певна ідея і витрачається чимало зусиль для якнайповнішої її реалізації: тут - і заклик студентів до навчання, занять спортом, апеляція до патріотичних почуттів тощо. Не став винятком і цьогорічний “Міс+містер” – глядачі не тільки отримали задоволення від споглядання свята молодості і краси, а й поверталися додому в роздумах, чи не варто все ж таки забути про цигарки. Саме заклик до боротьби з палінням транслювали учасники своїм уболівальникам зі сцени. 

             Готуватися до конкурсу студенти почали ще з нового року. Кастинг проводився за участі директора регіонального агентства “L-Models” Зоряни Зінов’євої. Обирати довелося аж із 70 бажаючих (до речі, це рекордна цифра конкурсу), відтак, до фіналу потрапили 8 пар.

 Найбільш популярне запитання, що стосується “Міс +містера”, – чи справжні пари учасників, тобто чи зустрічається хлопець із дівчиною. Так ось відповідь: організатори створюють технічно пари і враховують виключно фізичні параметри її складу (зріст, вага, психологічна сумісність, малюнок сценічної постановки) і не несуть відповідальності за подальшу долю пари поза конкурсом. Однак, подейкують, у деяких пар по завершенні змагання таки розвивалися бурхливі романи.    Далі з фіналістами займався досвідчений постановник конкурсів краси Іштван Федьо. Хлопці й дівчата вчилися азам дефіле на сцені, вмінню працювати в парі, відчувати партнера, а головне – танцювати, бо кульмінацією конкурсу, за задумом, став один із найскладніших у хореографії танців – класичне танго. 

   Окрім традиційних виходів у спортивно- молодіжному вбранні й демонстрації своєї вроди, учасники здивували глядачів справжніми філософськими хореографічними постановками, підсиленими різноманітними спец-ефектами. Так, під час моменту завершення одного з номерів, у якому розвінчується влада грошей над людьми, на глядачів зі сцени і з балконів посипалися справжні й імітовані паперові гривні.

 Крім цього, виходи учасників щоразу чергувалися концертними номерами артистів “Паді юну”, власних музичних університетських талантів та цікавими відео роликами, що транслювалися на двох великих екранах. Із них присутні у залі дізналися, як саме відбувалася підготовка до конкурсу, а також мали змогу ближче роздивитися вбраних у купальники красунь під час професійної фотосесії в одному з автомобільних салонів.

 А от не тільки вроду, а ще й талант кулінарного мистецтва хлопців оцінили члени журі під час відео-кліпу з майстер-класу у кондитерському цеху Валентина Штефаня. Одягнені в одні тільки фартухи, представники сильної статі демонстрували, на що здатні заради жіночої насолоди, а саме – під керівництвом “шоколадного ужгородського маестро” власноруч виготовити для своїх коханих вишукане пирожне. Вийшло гарно, звабливо і, судячи з того, з якою швидкістю по завершенні майстер-класу хлопці його уминали, ще й дуже смачно.

 Ну і вже згадуваний месич про шкідливість куріння не залишив байдужим курців. У цікавій формі учасники подали статистичну інформацію про шкоду, завдану здоров’ю, від пагубної звички. Укінці відео-кліпу кожен конкурсант категорично висловив своє “Ні” курінню.

 Старання учасників не залишилися марними, адже не тільки переможці отримали подарунки від спонсорів. А щодо призових місць, то вони цього року розподілилися таким чином: титули “Міс” і “Містера” ЗакДУ здобули Маріанна Бонь ( студентка 1 курсу економічного факультету) і Євген Ткаченко (факультет інформатики, 1-ий курс), “Перших віце-міс і містера” – Діана Перец ( факультет міжнародного бізнесу та економіки) та Євген Бляшин (Природничо-гуманітарний коледж, напрям  “Право”), “Других віце-міс і містера” – Кася Бода ( факультет міжнародних відносин) та Ігор Микита (Природничо-гуманітарний коледж, напрям  “Право”).

 Шляхом СМС - голосування вболівальники визначили “Міс і містера глядацьких симпатій”. Ними стали Діана Перец ( факультет міжнародного бізнесу та економіки) та Антон Булина (юридичний факультет).

 Завершилося свято феєрверком, святковим тортом і щирими привітаннями одні одних. Адже саме згуртованість і здруженість самі студенти вважають найбільшим спільним здобутком під час організації конкурсу. 

 

  Лариса Липкань      

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також