Корсет не втримався на пишних грудях екс-солістки групи "ВІА Гра" (ФОТО)

14
1

Колишня учасниця ВІА Гри Ольга Романовська (Корягіна) оголилася на ювілейному концерті, присвяченому 10-річчю групи. Дівчина не встежила за відвертим корсетом, який представив публіці все багатство внутрішнього світу дівчини.

Ольга, яка залишила колектив у 2007 році і за кілька місяців народила сина, нещодавно прийняла рішення повернутися на сцену під керівництвом Максима Фадєєва і, мабуть, таким оригінальним чином захотіла нагадати про себе.

«На наших виступах буває всяке, - соромливо опускає очі Ольга. - Просто потрібно вміти виходити з усіх ситтуацій гідно ».

Подібні курйози, що не дивно, трапляються в колективі досить часто. На зйомках мюзиклу «Карнавальна ніч» аналогічний випадок стався з Вірою Брежнєвої.

Співачка була в атласному платтячку. Віра сходу попередила костюмерів, що сидить воно на ній не зразково. Зірка навіть попросила заколоти проблемні місця шпилькою. Але всі зусилля були марні. Під час зйомок плаття сповзло. З іншого солісткою групи Надею Грановської - схожі інциденти трапляються часто. Груди співачки часом вискакують з одягу на гастролях, що призводить чоловічу половину прихильників у захват.

Коментарі

Q
Qwerty

OLOLO :)

Читайте також