Кортеж нардепа Ланя потрапив у ДТП на Львівщині (ФОТО, Оновлено)

130
75

За попередньою інформацією Mukachevo.net від місцевої поліції, аварія сталася близько 15:20 години неподалік с.Тухолька Львівської області.

За попередньою інформацією від очевидців, зіткнулося 2 автомобілі Mercedes, в одному з яких їхав народний депутат Михайло Ланьо (екс-нардеп від Партії регіонів, наразі є членом депутатської групи «Відродження» Хомутинніка), а також Daewoo.

Цю інформацію наступного дня, у вівторок, 6 вересня підтверидили Mukachevo.net і в поліції Львівщини.

Загалом за попередньо інформацією у ДТП постраждало 4 особи. Нардепа відразу ж доправили до Мукачівської ЦРЛ, але після огляду від госпіталізації він відмовився. Інших постраждалих – до місцевої львівської лікарні.

Попередньо кортеж нардепа їхав у Київ, де сьогодні має розпочати роботу Верховна Рада.

 

Коментарі

У
упс

тайсона тачка і їзда його

X
xD

Откуда у этого ушлепка такая точила??? Не всех еще кастрировали, ой, люстрировали!

ВЗ
Все знаю

До 111 ні,охороняє хату його

ВЗ
Все знаю

Іван Сегедий і мене посадив на наркоту,але я вже вийшов з того дякуючи за підтримку своїм друзям і рідним.Бариг всіх спалити треба

5
55

зараз тя модер загризе)))ти шо,не чув,ош він ушиткого добився сам,нянько му ВООБЩЕ не помагав))?бо він така самодостатня людина,бізнесмен і вообще просто син))і мер))

1
111

Шкода машину. Тілько тисяч доларів у смятку

Д
дебил

на бициклях Ааааа

А
Ааааа

А на який машини издить?

L
laki

ви точно не маете роботи таку дурницю писати.добре що всі живі це главноє....

А
Аааааа

А хто такий билей???

.
...

Мукачево. Нет пропускає всі коменти які не касаються Балог!!!

М
Мирон

До 211 Быку до чого?????

2
211

Тому ко поливае гразю Билея предлагаю задуматися над тим шо за таки слова вин буде видповидати,се я йому гарантую, цей хлопець Билей е порядна людина,якщо ти мразь маеш смилость писати такое то ти е мразь, Готовся,,,,,,,,

ДН
До Ніка

Мені здається, що вам треба звернутися по допомогу до лікарів, бо у вас явно якісь психічні відхилення.

ДВ
до васи

а кить кось туй мае 15,та ти 12....

ДВ
до васи

ти шо,реально почав вирити у полицию...?кришою була и осталась..не догнав???

ДН
до нижньої марги

всіх когось назвав,в тому завязані,шо ще напишеш у їхній захист?

В
Вася

Все таки читаю коменты и понимаю что сидят дети по 15 лет и пишут бред!!!! А может и старшие которых жаба давит за все что имеют другие!!! А люди имеют деньги, машины, щасливые семьи, а обвинять щас можно в торговле наркотой любого богатого человека, например Киша Мишу, Баранюка, тагоже Балогу!!!!! И куча куча богатых людей города Мукачево, да и Ужгорода тоже!!!!

В
Вася

Как можно такой бред писать, может точно на нюханные сидят!!! Читашь и такое как будто у блюка приходили и покупали нюхис, так если так уверены собиритесь, возьмите доказательства прийдите с полицией и все, а перед тем как обвинят дайте доказательства!!!!!

П
Письменникам

Ауууууу у -но но

А
Антон

Вижу наркоманы присоединились. ....Ужас.Где мы живем

ТК
Тот ко знає

Вижу і пальці вас не болять.... І тебе тоже, ти знаєш шо за тебе знають, но, но....

М
Марія

Аааааа, надурила, надурила, мене туй неє!!!

М
Марія

Прийшлам

М
Марія

Всьо, пішлам

ДО
До Олег

Канешно ланос винний.Через місяць у не борака буде кредит великий і без хижі. Бо не знати як розбив таку слабеньку маленьку машинку А його сім у страху у родичів спати бо дяді Міша шавка можуть прийти.А Міша хоть би шо....живучий пес наркотичний. Тать люди добрі той ланус мав з бетону бути

М
Марія

Я туйки

Й
Йоні

Пивім у олесі, прийшла її дочка придложила нюхнути діда штрімфлю, потровилисьмеся!!! Удняло нам всім мозог!!!!

О
Олеся

Кіби пила моя дочка, то нормуль, бо вся сімя наша бухає, а школа ходити я не хотіла і дочка не пускав, вот оно і не знав шо бухав то не дубрі, почав нюхати втіхаря дідові носки!! Блюка на мило!!!

ІІ
Іван індус

Люди.шо за коменти. Блюк ,аварія, наркотики..?Ви моліться а они посамоунічтожаються

П
Подгоряно

Кіть мож, та золотий памперс я пак собі заберу, помию файно, продам, та хоть шось домів куплю, бо заробити сам неволовшний я, а на шару усем готовий, а доті дале буду писати, бо то не міхи тігати!!!

ДЙ
До йоні

Інтересно шо сам Швардак думать про свій санаторій. Чи любиться йому і його Маряні шо слуга Іван??бізнес крутить.Чи може в курсах....бо Чардаш має жона Ряші (футболіста)а він зять був Маряни. І всі они з Подгорян.Не думав шо Швардакам се полюбилсося. Який би Швардак не бов він бізнесмен а наркотики не по ньому.Тай з Блюком він не....

ДИ
До ичи

Добре що не розбився на смерть. ...смерть його буде в муках .А тіло червяки його заживо гризти будуть .А коментатори люди які дійсно незадоволення мають.А ти його шавка? ?????Гав гав

П
Письменникам

І НЕ СОРОМНО ВАМ ТУТ ПИСАТИ МАЛО ТОГО ЩО ТАКУ ДУРІСТЬ, ТА ЩЕ Й З ТАКИМИ ОРФОГРАФІЧНИМИ ПОМИЛКАМИ!!!!! ТА В ТАКИХ СІМЯХ НЕГРАМОТНИХ ТОЧНО ЛИШЕ НАРКОМАНИ І ТАКІЖ НЕГРАМОТНІ ПИСАКИ ВИРОСТУТЬ, ЯКІ ОЗЛОБЛЕНІ НА ВЕСЬ СВІТ, БО ЇМ ЗАВЖДИ ХТОСЬ ЗАВАЖАЄ ЖИТИ!!!! ВИВЧІТЬСЯ ДЛЯ ПОЧАТКУ САМІ, А ЛИШЕ ПОТІМ ПОВЧАЙТЕ ДРУГИХ!!!!!!

А
Алла

Ужассссс. Читаю і в шоці....Ми ще за того Михайла Івановича голосували?????Ужасссссс смс с. Наркомана і щей дітей підсажує. ......Сам від того помре

ПВ
Проти всіх!

Читаю і дивуюся дибілізму людей,чи то блюковські чи то Ланьовські чи будь які,наркотики продавалися і будуть продаватися не в залежності від персон які представляють чи владу чи криміналітет...Це реалії теперішнього світу майже всього і повсюди і наше місто не вийняток... А щоб ваші діти не нюхали і курили чи пили то виховуйьте їх,навчайте давайте стимули та займайтеся ними,а не пхайте в них гроші і відганяйте від себе подалі...Наркоманія дітей це помилка батьків!!!А наркотрафік це бізнес який був і буде завжди і прокльони тіточок з подгорян нажаль на це ніяк не вплинуть!!!

6
666

10000000% -здохнуть

ДН
До Ніка

Так буде!Всім.Всі вони вже мають діло з наркотиками той помру від них.Як в давні часи ЛИХОМАНКА всіх забирала.То самі наркотики тепер дать гроші на машини Шик життя ....Але дуже скоро все забере......Вони здохнуть від дози.

ДМ
До маріі

Ви не одна така.Бог повертає все і всім.Я 100% такої думки.Мені 26 -дітей нема,але даже страшно народжувати.Не знаєш кому собі чи Бандитам наркоманам.Які підсажують дітей.

Н
Ніка

Твоя дочка.Син з сімьею -всі ви станете наркоманами (хтось -точно)а чого лиш продавати????І пробувати треба! !!Батьки померли від цирозу (алкоголь любили))))ти продаєш Мішку, діти і внуки від цироза (токсичного-від наркоти ()))ти знову продає! !!БУМЕРАНГ МІШКУ -БУМЕРАНГ.А ти дивися як батьки пили і помирали...дай Бог тобі жити довго довго-щоб бачив як від наркотиків помирають.Думаєш хоч коли Не будь коли даєш розряд по продажі херні всякої про своїх дітей,внучку....Дітей шкода що батько така Тварь!Живи Мішку живи-будеш в золотому памперсі і з веселою сімейною. ....Юхаааа

ДП
до подгоряно

100%

П
Подгоряно

Міша і ті хто продає і підсажує дітей на наркотики будуть помирати не від старості а іх ні діти від тих самих наркотиків.Хоч діти не винуваті але так їм треба щоб думали!Вони не Богу служать а дяволам. А ми батьки котрі це переживаємо і страждає від цих наокопідсажників молимся за здоровя наших дітей до Бога.Дявіл їм гроші сипле-здоровя, спокій і смерть тяжку їм Бог дасть.Я думаю не одні батьки в Мукачеві і області моляться за це.Я проклинаю цього Мішу і його псів.....Не в аварії він має померти не так легко і скоро.....в хворобі у ВІП блатній палаті в золотому памперсы довго довго а рідні і діти не будуть йти до нього -бо будуть під кайфом!!!!!

Д1
До 18:19

Мерс Ланя збився з позашляховиком, у дрогих істочниках розписано. Шофер Мерса улітів на встречку, получив в табло, удверлого, а Ланос лем ся приліпив.Не знаву чому нигде на фото ніє того позашляховика.

ХД
хочу дуже знати

Люди добрі ко має очі побзирайте на мерс у нього передньє лівоє колесо под лабами у водили,два з гаком тонова машина у гармонію ,та то ланос на бетонованих колесах і довирьху заметаний каміньом до криші має боти.Даже кіть мерс летівщо на повороті не реально,то як тот небожа ланос,на зовнішньому повороті при відцентровій силі з мізерною масою так ся приліпив до мерса.Шановна редакціє якщоможна з поліції отримати казку про даний випадок з поментарями розмістіть на сайті ,будь ласка...

Д
до_000

Звідки така інфа? Судячи з фото тут розгледіти нічого неможливо. Чи ти просто диркою хлюпаєш своєю?

С
Сергій

На фото не видно з чим зіткнувся той Мерс. Якби це було Деу, то у Мерса не було би таких пошкоджень. А у Деу дах не повело. При таких пошкодженнях Мерса, від Деу би нічого не залишилось.

O
ooo

там ще й володя ланьо стоїть зліва на фото з сумочкою в руці. суворін то той що сидить спиною біля жінки в червоному. от такий нардеп , катається собі з братками по україні і все оОК!

*
*****

Щось дуже живий Ланьо на фото....

Г
Габор

Боже шосьте безмозглі люди...!!!вам провіритися треба

1
111

Руслан уже з того світу порятки робить

И
Ичико

Кроме телевизора,-надо с Людьми общаться...

И
Ичи

Ланьо кому-то из Вас дорогу ЛИЧНО перешел ????????????????-"коментаторы"...

Р
руснак

вижила потвора,Бог промахнувся на цей раз

Д
ДТП

Автори пишуть: "" ...ДТП сталася близько 15:20. У ній загалом постраждало 4 особи (серед яких іноземець), пошкоджено 4 автомобілі. Нардепа госпіталізували в Мукачівську ЦРЛ. Інших постраждалих – до місцевої львівської лікарні." Панове, вдумаймося в те, що написано. Ну, по-перше на фото показано 2 автомобілі, а не 4-ри, по друге, декількома рядками вище ці ж автори пишуть: "Зіткнулося 2 автомобілі Mercedes, в одному з яких їхав народний депутат Михайло Ланьо (екс-нардеп від Партії регіонів, наразі є членом депутатської групи «Відродження» Хомутинніка), а також Daewoo...", тоді де інші автомобілі??? і хто саме в них постраждав, звісно про іноземця я мовчу, а по-третє, саме важливе, якби нардеп сильно постраждав, то його б в першу чергу госпіталізували у найближчий медичний заклад тієїж Львівської області, а не в Мукачівську ЦРЛ, де все під контролем у кого саме,... ну, всі ми дорослі......

В
Василь

Живуча тварь. На іншому фото він стоїть позаду машини лівіше.

В
Вася

Це якийсь Барига підрізав Мішу

D
doping

Я сам раніше сидів на іглі, та знаю шо то, мозги плавить повністю і я не вийняток.

В
Вася

У Михайла Івановича Новий мерс 5005 номера

МІ
М і ш а

Олігархів треба гнати з страни

1
123

І на ренджі тоже 0004

1
123

0004 ВР номера у нього

А
Апостол

4004 номера у нього діти мої

ЯН
Я НЕ РОБОТ

У нього на мерсі нетакі номера - цей мерс з 7777 часто стоїть у парку

Ж
Жупан

Бидний Мишо йой йой.

R
rem

Не вже здохне?

М
Макс

З якою швидкістю треба їхати, аби мерседес всмятку зімяти?

D
doping

батьки дітей,яких він підсадив на голку набажали рабу божому(вадь чертову)

П
пасульов

йо пак таксовав

М
Мукачівець

Мішо йшов на Ланосі 100% знаву то службовий!!!!

1
1

Так в якій машині їхав Михайло Іванович Блюк? В лівій чи в правій!

І
Іван

Бідний водій Ланоса, дтп і ще плюс розмову мав напевно неприємну.

О
Олег

Ланос полюбе винний.

І
і

Вольдемар, ти правий, поділ сфер впливу між мокрим асфальтом та колесами

О
Олег

Надіємося що стан у нього не стабільно - важкий. Сьогодні якраз дякуючи його діяльності поховали батька двох дітей!!!!

В
Вольдемар

как всегда, банальный передел сфер влияния

Читайте також