Кортеж Порошенка і Кіски на Закарпатті складається з 15 авто. Центр Ужгорода перекрито (ФОТО, ВІДЕО)

19
10

Після завершення урочистостей на кордоні з Словаччиною, керівник держави разом з делегацією попрямував на інші зустрічі згідно з програмою – до ужгородського замку та ймовірно на Виноградівщину, де споруджують нове КПП.

Нам вдалося зафільмувати президентських кортеж, який виїжджає з КПП «Ужгород».

Також місцеві жителі інформують про перекриття центральної частини Ужгорода в районі вулиці Корятовича та за маршрутом до ужгородського замку. Вчора звідси евакуйовували автівки, які були припарковані обабіч. Це логічно з міркувань безпеки, однак, зауважимо, що жодного повідомлення від міської влади про необхідність прибрати авто – не було.

Коментарі

ДГ
До Георгий

Да не переживай так Гоша.Безвизовый только маленькая ступенька.Вот подготовка к вступлению в НАТО,дело посерьезней.Без работы не останешься.Только вряд ли вашу фабрику по промывке мозгов будут по прежнему спонсировать.Штаты начали экспортировать свой газ в Европу,вот что вас должно волновать.

Г
Георгий

Во время скачек Украина достигла такого темпа и амплитуды ,что проскакали мимо Европы сразу в Африку. Внешний долг Украины в 1991 - 0 $ Внешний долг Украины в 2000 - 12,5 млрд $ Внешний долг Украины в 2010 - 103 млрд $ Внешний долг Украины в 2014 - 139 млрд $ Внешний долг Украины в 2015 - 155 млрд $ Внешний долг Украины в на апрель 2016 - 162 млрд $ Прогноз долга на завершение президентских полномочий Вальцмана на 2019 г. — 212 -220 млрд $ Население Украины в 1991 - 52 млн человек. Население Украины в 2000 - 49 млн человек. Население Украины в 2010 - 45 млн человек. Население Украины в 2014 - 42 млн человек. Население Украины в 2015 - 38 млн человек. Население Украины на апрель 2016 - 36 млн человек. Источник >

Б
бобо

посмотрите цены в магазине ... что себе купить можете нищеброды?? цены как в евросоюзе уже давно,эти твари все багатеют стократно на нас . а вы тут хню пишете всякую

О
О

к rem,-10000 трупов у тебя между ногами в виде вшей паховых.,на войне ПОГИБШИЕ,а ты при жизни уже ТРУПП,если такое пишешь

О
О

На 0-32сек.хЛопчик наговорил себе мин.9 мес в АТО-это ж надо быть таким упоротым,что б такое городить,мукачево нет тоже поздравляю с классным видео

Д1
До 13:37

У зв"язку із введенням безвізу кацапоботи,прийміть нащиріші соболєзнованія.Усі ваші пропагаNDOнські зусилля,коту под хвост.Так держать.

П
Порохобот

Степан Крук, я з Вами цілком згодний: Порошенко найкращий президент України...

П
Пенсіонер

Найго везуть із сільця до виноградова, усі пломби му із зубів повпадувуть.

R
rem

При владі - група мародерів, яка за рахунок кратної девальвації та кратного зростання масштабу цін за останні три роки в умовах десятків тисяч трупів та покалічених на війні обікрала власний народ на сотні мілліардів гривень.

СК
Степан Крук

Петро Олексійович зараз обідають у с. Верхнє Солотвино в оздоровчому комплексі "Деренівська Купель". Щодо кортежу. я його бачив на обїздній. Дуже скромний: два чорні мікроавтобуси із затемними вікнами, пять занадто скромних авто, дві машини супроводу поліції з мигалками та карета "Швидкої". Нічого особливого.

Читайте також