Косівська Поляна Рахівщини зібрала 10 тисяч для військових

12
0

Вісім юнаків із Косівської Поляни є учасниками бойових дій на сході держави. Учні місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 добре знають своїх героїв та вболівають за їхню долю.

Нещодавно у навчальному закладі відбулася зустріч з учасниками АТО Ю. Ворохтою, П. Варцабою та П. Вегешем, повідомляє rakhiv.in цитуючи "Зорю Рахівщини".

Схвильовано слухали учні розповіді воїнів, переймалися подіями, що вирішують долі людей та України. Під враженнями від почутого школярі під керівництвом адміністрації та класних керівників вирішили допомогти захисникам Вітчизни та провели благодійний ярмарок .

На ньому представили творчі роботи: малюнки-обереги, стрічки-символи, композиції з природного матеріалу, солодощі власного приготування. Ініціативу дітей активно підтримали вчителі та батьки

Кошти від ярмарку – 10 тисяч 800 гривень, за пропозицією батьківського комітету та ради школи, розподілені між вісьмома учасниками АТО.

Подібні заходи виховують свідомого громадянина, патріота країни та повагу до тих, хто ризикує життям. Сьогодення вимагає від усіх нас жити в унісон з життям держави.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також