Косметика, яка вчить любити себе

5
0

Правильно підібрані засоби для догляду за інтимними зонами – запорука вашого здоров'я.

Делікатна тема інтимної гігієни, статевого життя, оминається суспільством, хоча вона надважлива, бо вчить любити себе, ставитись до себе дбайливо. Пропонуємо трішки сповільнитися, щоб приділити собі більше уваги.

Гедонізм і психологічний комфорт

Гедонізм – вчення, згідно з яким вищим благом вважається задоволення на всіх рівнях життя: фізичного і духовного. Можливо, цей напрямок і спірний, але ж сенс у ньому є. Звісно, не потрібно зациклюватись лише на задоволеннях, але ж можна хоча б уникати страждань? Багато жінок до сих пір страждають, обираючи звичайне мило чи гель для душа для щоденних процедур. Ці засоби щипають шкіру, викликають свербіж та подразнення, можуть призвести до появи низки проблем із здоров’ям.

Подібна ситуація складається з використанням лубрикантів. Люди соромляться їх купувати, хоча гелі спеціально розроблені для ментального розслаблення і психологічного комфорту під час інтима. Радує те, що з поширенням онлайн-покупок продаж цих товарів зростає. Споживач має доступ до інформації про якості продукту, заявлені ефекти при застосуванні, та може заказати цей товар з доставкою.

Ще один важливий фактор – асортимент. Виробники привчають покупців до того, що ті варті найкращого, тому пропонують гідний вибір. Це видно з асортименту інтернет-магазину МЕЙКАП. Його можна подивитись за посиланням: https://makeup.com.ua/categorys/1263838/. На сторінці представлена продукція кращих брендів, працюючих в цьому сегменті.

Топ косметичної продукції для комфортного життя

Правильно підібрані засоби для догляду за інтимними зонами – запорука вашого здоров'я. Тому обирайте товари, які призначені для гігієни. Спеціальні гелі підтримують правильний рН, гіпоалергенні, м'яко очищають, мають легку заспокійливу дію. Якщо використовувати звичайне мило, цей баланс збивається в сторону більш лужного (в той час, як середовище в цій зоні повинно бути кислим), а мікрофлора стає схильна до впливу бактерій.

У складі засобу повинна бути кислота – гіалуронова або молочна. Перша підтримує водний баланс, перешкоджає сухості, подразненню. Друга зволожує і відповідає за нормальну мікрофлору.

Що обрати:

  • Lactacyd класичний – підходить для базового догляду, є серії для чутливої шкіри. Допомагає продовжити відчуття чистоти і свіжості протягом дня, відновлює і підтримує мікрофлору, очищує.
  • Babaria Rosa Mosqueta Intimate – іспанський гель з м'якою, кремовою текстурою, забезпечує оптимальну гігієну в чутливих областях. Делікатно очищує інтимну зону, підтримує природний баланс.
  • Uriage GYN-PHY Toilette Intime Gel Fraicheur – створений для чутливої дерми, м'яко очищує, зволожує, підтримує рН баланс мікрофлори.

Для того, щоб відчуття комфорту завжди було з вами, використовуйте лубриканти. Вони можуть підсилювати чутливість та знижують ризики появи болю, неприємного відчуття під час сексу. Вибір такої продукції величезний. Лікарі рекомендують вибирати товари після детального вивчення інформації виробника про склад засобу або зупинити вибір на продукції відомих брендів: Durex, Vizit, Contex, тому що їх формули перевірені та сертифіковані.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також