Косино стає курортом №1 на Закарпатті: тут відкрили ще одну принадну термал-зону (ФОТО)

82
16

У селі Косино на Берегівщині, яке славиться своїми термальними водами, нещодавно без зайвого ажіотажу відкрили ще одну термальну зону відпочинку. Називається вона "Еко-Термал", зазначена як лікувально-оздоровчий комплекс.

Тут є кілька басейнів з термальною водою, ресторан та готель. Про власника наразі нічого не відомо.

У мережі з'явилися фотографії "Еко-Термалу". Очевидно, що він незабаром стане серйозним конкурентом для вже відомого курорту "Косино". За скромними підраxунками облаштування такої зони відпочинку тягне на кілька мільйонів доларів.

Таким чином колись депресивне  село на кордоні з Угорщиною стає термальним курортом №1 на Закарпатті.

Коментарі

Т
Тетяна

Це просто жах , особливо Антошка , відношення просто жесть ,вечеря закінчуеться в 20 00 .А випивки на барі зовсім немає ,весь робочій персонал такий неприемнй що просто жах.Сніданок чекали 40 хв.

В
Вікторія

Вхід на територію Еко-термал 150 грн. з дорослих і 80 грн. з дітей на цілий день. Щодо конкуренції Косино їм ще дуже далеко! Насправді ресторану як такого немає, є тільки приміщення в якому ведуться внутрішні роботи і яке , як виглядає цього літнього сезону не запуститься. Вхід на територію передбачає відвідини двох басейнів з термальною водою і одного маленького дитячого басейну з прісною холодною водою, який часто чути тухлістю. Картинка дійсноті відповідає так відсотків на 40, по території ведуться ремонтні роботи. Прохарчуватися можна на вулиці або їжею, яку Ви привезли з собою, або у вуличній палатці біля майбутнього ресторану є виносна торгівля, правда трохи антисанітарія. Великий мінус, що немає на території достатньої кількості лежаків, або хочаб стільців на які можна присісти, та й території де можна прилягти на траві теж немає.

Д
Джек

Денежку наворовали и без лишнего голасу открыли!

В
Вітя

ціни не по нашому карману.даже туристи приїжджають два три дні і всі їдуть у Дідово на озеро, воно тепле і прісне. А ціни у косині космічні 300 грн на людину за три години, якщо сімя з 3-4 чоловік-900-1200грн за три години відпочинку. це без їди , вди , кави, морозива. а більше як півгодини у термальному басейцні перебувати заборонено медиками. Уявіть на вулиці під 40жари, вода такаож десь так, а хто з дітьми це не витримає, то їдуть де дешевше.Все бє по карману.Тому і рекламують це косино, за такі гроші за кордоном можна відпочити.

1
1+1

очень дорогое "удовольствие"

2
222

Так толку с этих ссылок, там цены они не указали

Ч
читачка

Цікаво, а скільки податків сплачують державі?

Ю
Юра

http://www.kosino.com.ua

Ю
Юра

Зачем контакты??гугл не работает?

П
ПКО

Як сумно що Мукачево маючі термальні води не змогло зробити хоча б одну зону відпочинку,так щоб всі позаздрили ,а так маємо плавати в басейні де ні душа нема ні в туалет ніхто не ходить і несуться всі випари організму в воду .Воістино УРИНОТЕРАПІЯ.Меценати де ви?

1
123

http://www.eco-termal.com/

2
222

Редакція, напишіть будь ласка номер телефона цієї бази або вкажіть які там ціни, не вірю, що ви цього не знаєте. Інформацію ви все ж десь взяли.

Ф
Ферко

Урiно база номер 1

І
Іван

Дайте хоч якісь контакти. Телефон, сайт, координати

Н
надія

Напишіть , будь ласка , ціни !!!

С
сбу

то Докі одкрив. Контрабандист-сигаретчик.

Читайте також