Ковальчук на Закарпатті: другий результат на виборах для УДАРу – це мінімум

12
7

«Плани партії – не просто потрапити у парламент, а змінити країну», – заявив на зборах Закарпатської обласної організації політичної партії «УДАР» голова виконкому партії, Віталій Ковальчук.

 

«Ми повинні  боротися за владу на усіх рівнях. Важливо оновити і якісно змінити українську політику, - пояснив Ковальчук. – І це-наша головна мета. Ті, хто зараз при владі хочуть зберегти посади будь-якою ціною. Для них влада – не більше, ніж бізнес, засіб для існування». 
 
На Закарпатті Ковальчук зазначив, що УДАР має серйозні наміри на парламентських виборах 2012 -отримати мінімум другий результат. Вже зараз УДАР за рейтингами - четверта політична сила в країні і за даними різних соціологічних досліджень - єдина партія, динаміка популярності якої невпинно зростає.  
 
У свою чергу, Валерій Пацкан, голова закарпатського «УДАРу» висловив занепокоєння тим, що чинна влада спробує звести нанівець ті залишки демократії, що є в сучасній Україні.
 
«Якщо не прийде нова сила, і при владі залишаться ті самі люди, що сьогодні, то наступним їхнім кроком одразу після виборів буде зміна Конституції. А це – вибори Президента через парламент. Для нас же, влада – не самоціль,а всього-на-всього інструмент, щоб змінити країну. І цю ідею ми прагнемо донести до народу. Сьогодні на Закарпатті ні Єдиний Центр, ні Партія Регіонів не збираються поступатися один-одному своїми позиціями. У ситуації боротьби двох станів третій може виграти», - розповів Валерій Пацкан.

Коментарі

НП
Нормальна партія

Ну не знаю на фоні інших в них нема за**них людей, всі кого знаю не були в політиці це їм плюс. Мають нормального лідера, мають шанс шось нам довести, кроче я за них.

У
уйко

Треба зобрати, доки не пізно, усіх обласних керівників опозиційних сил -Батьківщина, Фронт змін, Удар шоби розказали людям і свому начальству з Києва: як вони думають боротися з Єцунами та Пердунами в Закарпатті, ні грошей, ні авторитетних і порядних людей у своїх лавах - НЕ МАЮТЬ. Виїджають сугубо на авторитетах своїх лідерів з Києва і видно зараз виборцям лише одну пусту говорільню та хвальбу. Влада з балогою шановні Вас обіграє однією лівою рукою і всі заплановані на вибори гроші не роздадуть людям, бо не буде такої необхідності при таких опонентах!

В
Василь

Підтримую Норбія, яка нормальна людина буде голосувати за партію в якій що не людина то КВНщик, або тамада, хлопці вони звичайно хороші але...

М
Мішаня

Ну... амбіцій на 2-ге місце може і мають, а от голосів...

ЧЦ
Чого це?

Те шо мукачівці, та і ужгородці тоже, голосували за 150 гривень – це не означає, що реальні рейтинги ЄЦ такі, як вони малюють. Кличко нормальний.

П
прохожий

прошу вибачення не соціальних, а соціологічних

П
прохожий

Сіли два Ударівці за пиво і намалювали рейтинги їх політичної сили :), на днях будуть опубліковані нові дані всеукраїнських соціальних служб. Партія не має структури і на щось претендує.

Читайте також