Кожен 3-й призовник на Закарпатті не з'явився до військомату (ВІДЕО)

48
18

80% неявка та 16 закарпатців у розшуку, перші цифри осіннього призову 2018 в області.

Триватиме призов аж до грудня, на місяць більше ніж минулого року, бо на строкову службі планують відправити більше чоловіків. Цьогоріч план для області збільшили до 425 призовників.

Юнаки обходять повне медобстеження, дерматолог, лор, окуліст, невропатолог, психіатр, хірург та терапевт. Після головний лікар по контрольній карті особової справі призовника визначає чи придатний він на військову службу. Щороку за станом здоров'я відсіюється 10-15% призовників.

Більше дивіться у сюжеті Телеканалу Sirius:


Коментарі

А
АЗОВ

ОСЬ ЧИТАЮ ВАШІ КОМЕНТИ І ОРЕМО З ВАС ВСІХ НИЖНІХ КОМЕНТАТОРІВ ЯКІ Є УКЛОНІСТИ І ШВИДШЕ ЗА ВСЕ ХОПЛОФОБИ А ДО ТОГОЖ ГРЕЧКОСІЇ ЯКІ КРАЩЕ ПОЇДУТЬ В СУСІДНІ ГЕЙРОПЕЙСЬКІ ДЕРЖАВИ І БУДУТЬ ТАМ НА " СТОЙКАХ РОБИТИ " . ХОЧ Я САМ З МУКАЧЕВА І ВЖЕ 3 РОКИ ЯК СЛУЖУ В ОЗСПП НГУ " АЗОВ " ЗАМІЧАЮ ШО В МЕНЕ В МІСТІ ВСЕ БІЛЬШЕ І БІЛЬШЕ ГРЕЧКОСІЇВ І НОРМАЛЬНИХ МУЖИКІВ ВЖЕ НЕМАЄ. шоб ви понімали у нас тут в основному контингет не мужики йопта не діди а пацани 18-26 років в середньому - є такі хто і неофіційно ще в 2014 році в 17 років вже нюхав порох,і це афигеть як розпирає моїх одновзводників що мужлани боються армії коли у мене тут пацани в 19 років уже кулеметники зі стажем і снайпери а також обслуга д-30 як же мені все таки пощастило що я не перетворився у типового закарпатця ( сім"я дом робота зароботки на чехах заробити лиш би пару євро шоб купити шрот на єврономерах і задоволеним лицем їздити на шроті ) на цьому і все життя "типового " закарпатця закінчуються.

А
Антал

Най раз у воєнкоматах зроблять отопленіє і всьо вихдящоє я як бов та простудився бо заставляли у єдних трусах стояти!!!

ВЗ
Верховинець заперевальний

Нашо їх у гармію - най їдут на стройку в Чехи.

З
Золотко

Пацика зазвідали чи мож у труселях фотькати? У полікл. врачі тупі а у воєнк. темболее.

Ш
Шоні

До Шонія,20:39.Цей нік я зарезервував вже давно.Придумай,будь добрий, даякий свій!Бо буде путаниця,а то і тобі нич не дасть і мені! ІРА-маєш правду! Чингачгук-працівник воєнкомату!

Ш
Шоні

Нич туй поганого не є, отслужиш собі і відстануть потом і так рано чи пізно всі сюда попадуть як я наприклад в армії поганого немає нич лиш чоловіка з тебе зроблять шо думаєте я так не думав як коментори знизу? Да! Но вже через пів року тепер думаю по другому, шо ви думали туй легко? Нет! За то після сього ідіотизма будеш цінити даже ті єбучі порвані носки чи оборваний шнур юсб за 20 грн повірте, армія зробить з вас чоловіка і після армії на жизнь дивитися будете по другому а чи йти служити чи нет то ваш лічний вибор...

Ч
Чинганчуку

Кажеш ош Сталіна треба? Може й треба, але обидва його сини в перші дні війни пішли в армію. Цей громадянський конфлікт на Донбасі вже пятий рік продовжується, але я не чув щоб хтось із родини Нашого воював.

ЧС
Чингачгук син Інчучуна

У Чистильщика деградація мозкових кліток. Облизав би дупу кожному, аби лиш його не кивали. Прийдуть і скажуть "Ану цілуй в зад!" А він - "Деж моя армія, деж поліція, захистіть мене вадь кодло, вадь ко нибуть..."

П
Правда

Призовник, тебе прийдти нужно было бы. Может в армии простейшей математике научился бы. "Кожен третiй" это 33,(3)%.

Ч
Чистильщик

Правильно й роблять, що ухиляються . Най Порошенка і його кодло захищають іхні ублюдки

R
rg

хто йде служити сімї немае ще до нижнего

Ч
Чингачгук

Коментатори уклоністи. Сталіна не вас нема, в Сибіру би мерзлоту довбали.

І
ІРА

Молоді призовники, майти розум, щоб у свої 18-19 років йти в армію!!!!!! За яку то піда ху растичну державу треба потім буде захищати . Краще бережіть себе та своє здоров*я і не з*являйтесь у військомат, а відправляйтесь десь за кордон - і гроші заробите та побачите, як люди живуть та наскільки соціально захищені, а не як тут треба прожити цілий місяць за 5000 грн. і прокормити сім*ю, заплатити за послуги і не лише , вже не говорю за лікування.......

АМ
Абрам Мойсеїч

ой, лишенько яке ж...на кого неньку покинули? невже дітки вальцманів-гройсманів змушені будуть вам неньку захищати? хоча...нема воїна храбрей, чим напуганний їврей

П
призовник

В заголовку пишуть: Кожен 3-й призовник на Закарпатті не з'явився до військомату. Значить 2/3 або 75% прийшли. Но ниже в статті пишуть: 80% неявка та 16 закарпатців у розшуку, перші цифри осіннього призову 2018 в області. Чому вірити ?

ТВ
Т1льки вони

Т1льки мадяри винн1, бо укра1нский народ щось не способний 1ншу мову вчити т1льки свою.. 1 то не вдосконало.!

Д
Друг

Теж мадяри винні?

ДП
До призову

Кожен трет1й хто не прийшов на призов робить щоб прокормити с1мю а не в дитяч1 войнушки та глупостями займаэться у так звон1й арм11. Люди 1тд1ть на ПМЖ т1льки не залишайтесь. другий р1к роблю закордоном оформився офф1ц1ально на робоч1й В1з1. минулого м1сяца купив соб1 машину Б7 пассат. В укра1н1 коли це зм1гби за два роки купити машину????

Читайте також