Кожен п’ятий українець змушений економити на їжі – опитування

16
8

Ще третині українських сімей коштів на харчування вистачає, але на одязі, взутті, техніці доводиться економити.

Такими є результати одного з останніх опитувань соціологічної групи «Рейтинг».

Так, 18% українців зізнались, що змушені економити на харчуванні. 35% опитаних відповіли, що їм вистачає коштів на харчування, а для купівлі одягу та взуття потрібно назбирати кошти чи позичити.

45% зазначили, що їм вистачає на їжу, одяг, взуття та дрібні покупки, але щоб придбати холодильник чи пральну машинку потрібно заощаджувати або зичити кошти.

Нагадаємо, третина ужгородців готова виїхати за кордон при першій можливості.

Коментарі

З
Закарпатец

Були поляки – були голи сраки. Був Бандера – були в крові по коліна. Були москалі – був хліб на столи. Прийшла Європа - знову гола срака.

З
Закарпатец

http://mpsh.ru/10122-aleksandr-rodzhers-sudba-maydanutoy.html?_utl_t=ok "Нагадить и свалить"

З
Закарпатец

https://cont.ws/post/300976?_utl_t=fb Самое «гиблое место» на планете или сколько осталось украинцев?

П
пікачу

як депутат козак казав: "треба кусати менше", і пішов клянчити зарплату в 35 тисяч...

В
Василь

На чому економлять терористи,- члени ОПГ"Селюки у владі"? На яхтах,вже плаваючих в морях крові простих людей або на кількістi куплених за рахунок грабунку України островів?

Ш
Ширава

Такий собі лост пише дурниці. Моя мама-- пенсіонерка, держава їй дає тисячу двісті. А треба квартель поплатити, газ, електрику...А мала гроші за Союзу доста. Що лишилося? Де сут? Окрадли пензістів. Тепер мушу робити на свою сім1ю ай на маму. Сволочна держава. Што лем уповісти? Ганба так званій Україні. Ненавиджу. Банда злодіїв. Албанія жиє ліпше,

L
lost

Економить чи не економить це ж чисто індивідуальний підхід. Якшо я не їм устриці, омари і трюфелі, то я економлю чи нє? Візьміть двох людей з однаковими доходами. Один одіваєся у наших базарах-магазинах, а другий носить лем Гуччі-Версаче. Тому ясно шо одному хватає на одяг, а другому нєт, хотя доходи однакові. Тому показник зовсім не репрезентативний.

D
dd

живемо по новому!!

Читайте також