КПП "Лужанка" потопає в чергах: люди чекають на перетин кордону 4-6 діб (ВІДЕО)

8
18

Черги на угорсько-українському кордоні утворюються через посилення перевірок угорських прикордонників.

Журналісти "УжІнформ" розповідають, що 18 вересня на КПП "Лужанка" в черзі застрягли понад 400 автівок, автобусів та мікроавтобусів.

Люди у жахливих умовах, без вбиралень та води, проводять в чергах 4-6 діб. Також люди жаліються що сміття ніхто не прибирає, через що на пункті пропуску утворилися гори із непотребу.

Подорожуючі розповідають, що через довготривалі черги, в них закінчується термін придатності тесту на Covid-19 та "згорає" бронювання житла.

Натомість, в Угорському консульстві вважають, що черги на кордоні через невідповідність документів українських громадян.

Більше про поневіряння закарпатців під КПП "Лужанка" дивіться в сюжеті "УжІнформ".

Нагадаємо, на початку тижня черги переважно з мікроавтобусів на КПП "Лужанка" розтягнулися аж до околиць міста Берегово, а це майже 3 кілометри.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
танцор

В связи с дисбалансом цен на бананы и морковь, было дано поручение разработать рецептуру плова с бананами.

І
Іван

Будете бідкатись про вбиральні Дуран вам настроїть за 4,5 міліона за кожну) Віктор іванович, народ просить розвивайте бізнес відкийте пару нових КПП на Закарпатті!

І
Ігор

Треба було терміново до батьків в Україну. На в‘їзд в Україну на 2 кордони в Корчові потратив 1 годину, а на виїзд 2 години. Поляки на виїзд рухались, як сонні мухи, але і наші і поляки дуже ввічливі.

Л
Ланьо

Підер@ беруть гроші це президент шо без трусики курва!

У
Українець

Зеленский тот наркоман знає шо тут у нас проходять ??? Гроши куда ідуть??? За дозвіл 2000гр за людину covid19 де ці гроши???

ДН
До ніжного

Ти прав мер має команду Давати хуцули геть!!!

ДМ
До мер города берегово

Золтан де ти шо робиш даєш розї@ти город ти тоже лох??

М
Мадяриско

Сусіди , БРАТИ МАДЯРИ ! Подкарпатці просять вас , відучіть цих "туристів" , "заробітчан" , що везуть дітям (!) пачку макарон і сир від поїздок без НАГАЛЬНОЇ ПОТРЕБИ до Угорщини. Особливо заперевальних , що гидко про вас відгукуються . Створіть їм "умови" , щоб іншим переказали .... Коли ж ви заспокоїтеся , контрабандисти з баригами , перевізники-спекулянти з фарцовщиками ? Угорці , тримайте це стадо з країни "третього світу" до зими або хоча б до холодних дощів пізньої осені .

У
Україна

Мало , що стоять по 4-6 діб . Довести цих тупорилих до ТИЖДЕНЬ-другий, а то і місяць . Питання : куди їдете ? Всюди пандемічні карантини . Вам наплювати на себе -розповсюдники зараз (пандемії і екології) і наплювати на людей , що залишаються вдома . Приїжджаючих на обсервації на два тижні і тест на covid-19. Завтра заразите своїх близьких і пішло ..... Весь Захід країни в зонах , із-за вас !

Ц
Ціґань

Исі што ся жалівуть, їдут на стройки кОвтати, вать у готелях убирати тай на посудомойку. Дозволів на роботу тай на проживання не мавуть. Ай идут на фальшиві договора и тд и тп. Ко має нормальноє папіря, їдьте на словаки. ОчередИ ниє, пускавуть без проблем.

S
stefan

А чому галичани не їдуть через Польшу ?

П
Паніка

Якщо хтось знає, то підскажіть будь ласка.... Потрібно їхати на кордон для оформлення документів для розтаможки авто. М Легковому авто теж потрібно стояти в цій жахливій черзі, чи лугкові авто іншу чергу мають? Дякую наперед,

З
заробітчанин

Народ їде "відпочивати" на море.

І
Іван

Хасідів не пустили ,секретаря непропустили,нащо розраховують раби

Т
Таможнік

Не переживай я ришаю за сутку 10 машина буде їхати!

К
Кабан

Лише 4 сутку стоять то мало !!!! Правильно пускають їх каждий другий час одну машину !!!!

У
Українець

Ці хукани уже не пускають нігде !!! Шо зараз добре закарпаття???? Нада перекрити дорогу не пускать їх!!!!

Б
Берегово

Нада вигнати їх пусть їдуть додому хукани!!!!

Читайте також