КПП "Лужанка" зник, замість нього — КПП "Астей": Новації на Закарпатській минтиці

34
4

Відтепер у зоні діяльності Закарпатської митниці замість трьох митних постів, діятимуть тільки два.

Як повідомляє пресслужба Закарпатської митниці, було ліквідовано такі митні пости: «Дякове-автомобільний» (на українсько-румунському кордоні), «Лужанка» (на українсько-угорському кордоні) та «Хуст-вантажний (внутрішній пост).

Натомість створено митні пости: «Астей» (на кордоні з Угорщиною) та «Дякове» (на кордоні з Румунією).

Нагадаємо, минулого місяця Закарпатську митницю очолив Сергій Пасюк з Донецька.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ч
читач

І що змінилось? З української "лужанка" перейменували на угорське астей, як і переважну кількість вулиць у Берегові. Угорщина і надалі рулить в Берегові і районі, угорський прапор на міській раді і надалі висить, наших чоловіків і синів направляють на передову, захищати країну, а східняків на наші,закарпатські кордони, відсидітись і заробити статки. Таке враження, що СБУ зайнята тільки особистим життям, збагаченням, а угорські колаборанти і контрабанда на митниці ,це таке, другорядне.

М
Мукач

Не лем насрали на голови,а й поскуповували все що хотіли,докіть наші на войнах та на заробітках,чужі газдують у нас дома

НР
Но Радість

Нарешті докоммунізували назву. Потрібно ще змінити Назву Берегова на Беренсас. Бо ці кляті коммуняки так обезщестили Берегсаса.

W
Wasya

2 із3 начальників постів донецькі. Наших уже всіх у окопи загнали??? Данєцк асвабаділі і до нас на митницю жирувати прийшли. Так нашим ще не срали на головы.

Читайте також