КПП "Тиса" в Чопі розблоковано. Пересічники кажуть, що на сьогодні це все

6
23

Найбільший пропускний пункт в межах Закарпаття блокували близько години, як і Вилок. Протестувальники кажуть, що це попереджувальний мирний пікет.

Наразі усі учасники протестів збираються на КПП "Ужгород", де відбудеться обговорення подальших дій та планів. Сьогодні більше пункти пропуску блокуватися на будуть. Не виключено, що подібні блокування у форматі автомайдану пройдуть і завтра.

Нагадаємо, що колона з авто на іноземній реєстрації сьогодні вирушила з Тячева і по черзі заблокувала на годину 2 пункти пропуску на кордоні з Угорщиною - Вилок та Тиса.

Додамо, що завтра на Закарпатті з робочим візитом перебуватиме міністр інфраструктури.

Коментарі

.
...

Мені тоже не покарману даже 99-ка на наших номерах. Але я не йду ночувати в автосалонах, не перекриваю, не перешкоджаю їхній роботі. Тепер шо все перекривати шо мені не любиться? Так ви хочете змінювати країну?Протестами? Після майданний синдром у вас? Уже одні доскакалися долар по 28 купуєме. Ліпше би янукович вернувся і навірно 70% людей тепер так думає. Який би бандіт не бов айбо всьо в порядку. Тому йдіть найдіть собі роботу. Лишіть законодавчу базу тим хто розбирається в тому. А не якийсь василь на шкодовці з словацькими номерами з легким перегарчиком хоче показати всім людям який він "актівіст". Ще вчора бов без роботи - а нись я Актівіст :)

.
...

Ваші машини записані на циганів, ез документів, без страховок, без ТО.. без зимньої резіни .. без мінімального ремонту. Раньше як говорили ЯВА 16-ти хрестова? У вас тепер машини такі. На каждому кроці аварії за вашої участі. На улиці з ваших ударів лише чорний дим валить... скрипить...гримить..трясе..свистись... - но зато Шкода нє? Ви їздите од майстра до майстра. Од пересечки до пересечки. Скоро ваші машини будуть горіти на ходови. І я не порохобот як напише ваш "актівіст-нероб" я простий громадянин який видить цю проблему на власні очі.

.
...

Шо означає порохобот? Якшо проти вашої роботи то тіпа ми боти порошенка? Я правильно розумію? 80% людей проти вашої блокади, проти ваших цуравих машин. Із 60 тис автомобілів ввезених на іноземних номерах, лише 5% елітні авто, 10% авто середнього класу, та 45% мусора. Ці машини ви купили у німця, чеха, словака, який 15-20 років відвозив свою гузицю і радий шо продав сись будар, а ви цей будар купили і перекриваєте границі. Неогрунтована акція протесту... "я хочу бла ла ла..." хочу більше чим 5 днів.. хочу дешевше..хочу задарь. Ви коли купляли машини ви знали на шо подписувалися. А тепер вам кось шепнув шо є якась женевська..болгарська німецька конвенція яку кось не соблюдає. Якщо ви знаєте шо вллада порушує ваші конституційні права то для цього є суди, прокуратура...міліція. Ви більше розголосу і правильної роботи зробите якщо це буде грамотно сформований документ де вказано чітко хто що порушує, чим перекривати кордони. Але більшість із вас бидло, якоє даже писати не знає!!!

Д
Дддд

Саме поганне те що хтось дозволив ввозити цю рухлять .Мав бути закон ввозити машини лише до 5 років і тоді не було б такого гарміндера. А зараз хай розгрібають цей безпрідел.. треба все це розігнати но там бояться брати на себе відповідальність. Це власть така

ДН
до нижньої марги

ти ніщеброд пятого дня)))і шось не вижу,оби адепти вашої секти воняли за підвищення рівня життя,їх волнують лем їхні кончені будари.жебрач,грязна воняча необразована жебрач

F
Fss

Читаєш ці дебільні довольні коменти людей котрі за Укр. номер платять неменше 5000$ і думаєш дебілів нешкода хай наші олігархи і труси ще зних зніме а жінок в борделі поздає. Як неможна бачити що весь народ жебраки а чиновникам в декларації майно невміщається думаєте за чий рахунок але сама більша біда то пересечники вони жити недають. Не будьте бидлом котре отримує 200 грн. раз в пять років перед виборами, відстоюйте тарифи, пенсії, зарплати, гідний рівень життя подивіться на сусідні країни чим ви гіршв.

ДП
До петро

Це ця жиброта на бударах зробила з України клоунів. Дотого дожилися що вже таксуютт та циганських машинах

І
Іштван

ОФІЦІЙНО. З 20.11.2016 мадяри заблокують перехід Захонь-Чоп. Мета - знизити ціни на солярку і бунзин, як в Україні. І дозволити провозити транзитом з країн не членів ЄС ЯЩИК СИГАРЕТ.

П
петро

гройсман забє на всіх не буде ніякого покращення наша держава робить з людей клоунів та бездарів,верхи живуть а нижи виживають та злидарюють і лише одне в голові слава україні. УКРАЇНІ СЛАВА бо ми її громадяни ,але з таким відношенням держави до її громадян це лише і тільки ганьба .а для тих хто хоче і їде на роботу в єс є багато інших пропускних пунктів не плутайте роботу з спекуляцією що перевозите товари для продажу за хабарі прикордонникам і митникам .не плутайте х.у з місячним сяйвом

ДН
до нижньої марги

тебе поляка львіушькго зазвідати заболи...жеброта пятого дня

УД
українець до круків

Товариш крук, ти справді думаєш що народ такий тупий щоб вестися на такого продажного скота як ти? Нє ну просто гидко читати..

ДН
До нижчого провокатора

Навіщо в політику превращати безглузду акцію? Причому тут влада? 5 днів коли ще було ? Ти просто тупий провокатор

ДН
До нижніх порохоботів

Далі смокчіть цій владі і будьте "щасливі"...

П
Петя

Дочекаються, що люди начнуть палити цей автохлам - як сміття.

ДФ
До фатів

Причому тут Порошенко ? І вобще політика? Ці правила 5 днів вже давно . Що поборите? Бог вас уже давно наказав коли людям розум давав

І
Іван

Повністю підтримую Степана Крук.

ДС
До Степан Крук

Респект все правильно .вони бастують бо в Європі мала розтаможка а у нас малі зарплати. Так в Європі дорогий бензин сигарети водка нехай завтра мадяри перекриють границю бо в нас дешевше. Як вони збираються содержати тот чермет якшо не мають гроші ? Даже ліві страховки мають. В Європі дорогий бензин страховки техогляд. Це маразм. Ці машини як рак в людини виросла проблема давно треба її відрізати й заборонити.5--10 рок тому це мали заборонити печатку з іншого боку кордону требувати 10 днів в місяць лиш дозволяти хто без пмж. Ви задумайтеся вони хочуть легазовати на рік щоб на пвштія шонія в таборі брати чермет й тут його вбивати літати. А якшо ДТП людину не знайти . Колеса лисі машини убиті.раньше Ланос стояв 10 тисяч бу зараз 4-5 це образно авто яке коштувало 17 зараз 10 машини подешевіли у нас. Просто це любителі шари безмозглі.нормальні люди вже давно на рік загнали. Зробіть референдум чи заборонити ці будари чи дозволити так ви побачите шо люди скажуть

Ф
Фатів

Порохоботи ви і є чистокровна бидлота . ХЛОПЦІ МОЛОЦІ ВАС ЛЮДИ ПОДДЕРЖУЮТЬ НЕ ОБРАЩАЙТЕ НА ПОРОХОБОТСЬКУ БИДЛОТУ . Борітеся — поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!

СК
Степан Крук

Із-за цих паразитів, що як воші на тілі суспільства, Україна деградує. Це бидло тільки вміє клянчити, а саме не спроможне навіть будки собачої склепати. Замість того, щоб трудитися та покращувати свій добробут, бидло пікетує, мітингує. Воно із всього свого вульгарного лексикону правильно виговорює тільки одне слово: "Дай!!!". Завтра робочий день, порядні люди на роботі, а туніядці влаштовують свій бидлячий, бомжацький пікет. При цьому порушують громадський порядок та спокій Ужгородців.

В
Вася

Понакупляли старого автохлама, в місті вже дихати нічим, а тепер ще дороги перекривають.

М
Мадяр

Чого тут блоковати границі люди не можуть нормально на роботу поїхати в ЕС -їдьте в Київ...... чи слабо.... а може сикуни скорше всього

СУ
Слава У

Погранці затвор передьорнули та у пересічників по ногам потекло тай повтікали

П
Пересічка

Молодці хлопці...!!!! Чекаєме Гройсмана...Завтра має рішитися доля пересічників!!!

Читайте також