КПП «Ужгород» на кордоні з Словаччиною не працює вже годину (ФОТОФАКТ)

6
11

Як пояснили нашому власкор на місці подій працівники пункту пропуску, з 16:00 вони розпочали встановлювати нове програмне забезпечення та оновлювати базу.

Триватиме ця процедура, попередньо, до 18:00, і до цього часу КПП «Ужгород» не працюватиме. Наразі тут вже скупчилося кілька десятків авто.

Чому не можна було оновити програмне забезпечення вночі, коли кількість авто в рази менша – питання, мабуть, риторичне. Так само риторичне запитання, чому бодай не було поінформовано про те, що КПП «Ужгород» цієї суботи не працюватиме з 16:00 до 18:00. До прикладу, словацькі та угорські колеги це роблять обов’язково.

Коментарі

У
Ужгородец

То точно,поки простолюдимі пересічникам ходили то багато чого бачили як митарі бабло брали,я сам бачив.... Самі затримують водіїв щоб очереді були,що їм пересічникам мішати? Бо на лапу надавали? Позвільняти тих пердунів!!! Дайте молоді роботу яка буде порядочно її виконувати!!!!

Л
Ласло

Все працює нормально,коли їде блатота або конкретно платиш.

УІ
Уточнена інформація

КПП тимчасово не працює тому, що в програмне забезпечення включають списки пересічників, котрі блокували кордон. Учасників пікетів будуть пропускати по великому колу, ті, котрі участі в блокуванні не приймали будуть пересікати кордон по малому крузі, без заїзду на територію Словакії

Д
Дальнобой

Це все спецiально,то у них кiнець змiни,то в туалет,то вихiднi та святковi днi,то глюк з програмою,тепер вже программа нова,хлопцям щось орiгiнальне треба було б придумати

F
Fss

Може хоч терер до вас дійде хто на самому ділі блокує кордон. Вони просто так хотять робити щоб лише контрабанда їздила а далі з айфонами цілий день бавитися, а не вас оформляти. Стійти ви того варті.

F
Fss

То всьо пересечніки виноваті, що неїздять на пересечкі.:)

У
Ужгородец

Скотобидло таможня і похренці,їм всерівно як працювати,ставку плотять на руку дають.їм все пох!!!! Скотиняки!!!!

НЗ
Нігуя Зебе

Якось чомусь все рівно як працює кордон

L&
Luzshanka & Kosino

Додаю: Виїхав через Косино, питали куди, казав справи на 20хв. і вертаюсь. Пропустили не казавши нічого про те що будуть проблеми з поіерненням. От, через пів години вертаюсь і обрадували що тут сьогодні точно не повернусь. Могли б повідомити вчасно... Піших доречі пускають.

У
Ужгород

В Ужгороді митники говорять шо до 19:00.

L&
Luzshanka & Kosino

Лужанка і Косино теж не працює (особисто сижу теж і чекаю коли запрацює), офіціали кажуть база на украхнській стороні не буде працювати до 20.00години точно, далі не відомо. Дійсно могли б повідомити

Читайте також