КПП "Ужгород" розблоковано. Активістам виділили окрему смугу для "пересічки" (ФОТО)

10
45

Інформацію про розблокування кордону Мukachevo.net офіційно підтвердили і правоохоронці.

Наразі, між активістами та працівниками митниці, обларди склалася домовленість про виділення для них окремої смуги для "пересічки".

Таким чином, дорога на пункт пропуску повністю звільнена.

Нагадаємо, сьогодні активісти, які блокували кордон, пікетували у стін Закарпатської ОДА.

Коментарі

А
Анонім

Я їзджу на нормальній машині,яку купив колись в салоні нову,і заробив на неї сам,лиш різниця поки я заробляв гроші ви сиділи всі і дивилися на словаків і мадярів і жаба вас давила..замість того шоб подняти зад..включити мозги і думати де і як заробити гроші,а не чекати пока шось з неба упаде,а словаак возиться за то бо він робить..а не чекає докіть йому держава шось подарить

ДД
до до нижньої марги

я пишу тут у вільний від роботи час, а часто тебе вижу тут як пахнеш коментарями. Та за то що гривня упала у три рази верховна рада и уряд мали приняти закони щоби вообще відмінити розтаможку із назвою ,, но хоть мало на й українці почуствують себе людьми за то що сь ме їх так киданули,,.

ДН
до нижньої марги

ти заробляй,та купиш нормальну машину..бо словак робить,а ти туй сидиш і воняєш

ДГ
до головного тормоза і дебіляри аноніма

підписала асоціацію з євросоюзом най підганють закони депутати скоро, а нико не ниє, уже давно ся возиме, нико не ходить пвшки , а 5 -6 тис жвро тото 150000 грн, а й чого словак маэ ся возити а ми пішки ходити. Нині не просто заробити такі гроші, а даже кідь заробив чоловік має мати право вибора, а що купиш у Україні за 5 -6 тис евро , не хлам по твому, усьо ти хлам , бударь , внтересно на чому ся ти возиш?

А
Анонім

Но ви всі дибіляри,яка разниця який податок ростаможка і тд і тп,є діючий закон на даний момент і все,вас свербить ростаможка ?? подумайте де і як ваші діти будуть жити...що краще змінити в україні.а не ростаможку дибіли,як чоловік каже купіть укр машину за 5 6 тис і всьо буде ок без проблем,краще вимагайте від влади достойних зарплат і прав людини

ДТ
До тормозів

Неуки ви шо тут пишете? Тіпа "най зроблять 500 євро розтаможку і я свій бударь розтаможу" Ви своїми мозгами тупими не подумали шо мова йде про розтаможку ВСЕРЕДИНІ ЄС, Україна зараз не в ЄС, коли буде там то будете ставити такі вимоги. З якого перепугу зараз має бути така розтаможка? Шоб жеброта розтаможила сараї які розвалюються? Ціни на авто давно впали, і зараз можна купити не дорого імпортний авто на укр номерах. Хто не має 5-6 тис євро ходіть пішком, і збирайте гроші як і всі збирають а не ниють шо хочуть машину нашару

М
мерс

Молодці Хлопці !

ДС
до Степана Крука

уже стало намного ліпше як було, нема такого бардака на границі як було, пересічники окремо собі , у два рази скорше по часу, ,,персональні ,, митників функцію виконують ті хто обслуговує дипломатів, так що твої размышления не підвердилися.

ДС
до свідомого у чехах

ты баране вумний, сыды сы у чехах и возыся из флажком, туй русынська земля єсть.

0
07

та він просто мало шо свідомий,та ще й баран))два в одному))))точно сказано,дебілятко))

ДД
до дебіла знизу

у мене мерс 2012 року W212 2.2 л дизель..на словацькому обліку.сам загнав з Франції.про шо ти туй втираєш?які 500 євро?880 вийшло все,без посередників.і то лиш тому,шо технічку не треба було.ти з марса упав?яке відшкодування ПДВ всередині єврозони?ти про шо,дітваку,йди в школу портфель збирай..платник пдв...де вас дебілят таких туй тілько ся бере

С
Свідомий

Інфо для баранів та неуків ! Розмитнення наприклад в Чехії коштує: - 200 Евро - 40 Евро тех огляд - 30 Евро постановка на облік - 250 Евро Страховка на рік для двигуна - 3.0. Все разом= 520 Евро Тепер стосовно ПДВ ! - Якщо купляєш машину на фірму в Европі котра є ПЛАТНИКОМ ПДВ, тоді 20% при купівлі взагалі не платиш при Експорті. Якщо ж купляєш в середині одної країни - тоді податкова - АВТОМАТОМ тобі повертає ПДВ. - Також ще одною вагомою перевагою є - можливість ШВИДКОЇ реалізації свого авто. Ніхто не купляє собі авто на все життя !!! 2-3 роки макс потім продаж У європі продається авто на комісійній площадці за 80-90% ринкової ціни Рівно за 15 хв !!! В моєму випадку це є РІШАЮЧИЙ фактор ! Тепер підведем підсумок: - Якщо ти ЛОХ і хочеш платити не зрозуміло чому - 100% свого авто - будь-ласка ! - Якщо при послідуючій продажі тебе влаштовує роками продавати авто в країні де панує НИЩИТА - будь-ласка ! p.s. Краще бути свідомим - ніж бараном !!!

ДТ
до теоретика любітеля , х...йла

реєстрація 500 євро, страховка 130 євро, техогляд 25 євро. Плюс за услуги посередників як договоришся. Даже якщо брати то що десь ти учув цифру їдучи у маршрутці - 1000 євро , а тепер повозися у маршрутці іще і запитай там скільки стоїть у нас поставити на номера таку саму машину. Порада, привяжи наперед собі челюсть, оби тобі не відпала , коли учуєш цифру ;-)

ДП
До Пішто Бачія

Не у всіх країнах. У країнах що входять до складу Євросоюзу при ввезенні авто з однієї з країн Євросоюзу - наприклад з Німеччини в Словакію - 500 євро , провірено.

ПБ
Пішто Бачі

пдв 16-20% У ВСІХ КРАЇНАХ при розмитненні ато.. про які 500 ти говориш?

ДН
до нижнього дебіла ,,тэрпіли,,

ай шо тя бісить майдан і флажки,придурку. У всіх країнах крім росії і кндр люди протестують коли хочуть щось змінити. У Франції кожен рік на День взяття Бастилії масові безпррядки у Парижі, у Німеччині не так давно був страйк, у Польщі цього літа митники половина не йшли на роботу чим очереді збільшилися у пару раз. А ти і дальше сиди дома і чекай з моря погоди. Можеш собі на протертоє за компютером очко приліпити портрет х...йла.

ДН
до нижньої марги

ти йди дебіле на майдані поскач,печеньку зожри..з тебе уже не в европах ржуть,з тебе уже твої предки орангутанги в Африці угорають...не забудь лем на очко собі флажок бл якитно-обосцяний закріпити..а на чоло словацькі номера..оби віділи маргу з рагуляндії

ДД
до до нижньої марги

ще раз повторяю для не сілької гниди, а гниди-аристократа із великого вароша, що як тільки приймуть закон про розтаможку такий як у Європі усюди , усі хто має тепер машину на іноземних номерах зареєструють її в Україні, бо усім надоїла пересічка. І ліпше заплатити один раз 500 євро за розтаможку як наприклад у Словакії коли приганяєш машину із Німеччини ніж ці всі пересічки, справки із СТО купляти, їздити на таможню ітд. Українці нічим не хужі від словаків, поляків чи мадяр і умови для разтаможки і інші платежі мають бути такі самі як у них. Хоче словак нову машину - іде в салон і купує нову, хоче стару машину і гратися з ремонтами постійними - приганяє з Німеччини любу машину плать 500 євро за розтаможку і їздить собі. Так має бути і у нас. А так з українців у Європі сміються коли кажеш їм які у нас закони.

ДН
до нижньої марги

воняча твоя правда,циганська...кажда плядь на словацьких номерах має укр флажок..так патріоти?не,ви ПОЦріоти,бо купи укр реєстрацію,кіть великий патріот..а так ви просто сільські гниди,не більше.

ДД
до до нижньої марги

сам ти майдаун і сам ся завадь... на номерах. Не маєш що сказати по суті бо правда на нашій стороні.

ДН
до нижньої марги

йди майдауне ся завадь..на номерах

НН
на номерах ск

най приймуть такі закони як словаки, венгри , поляки розтаможують, точно такі любої з країн, я на другий день з моменту вступу закону в дію піду і розтаможу машину і поставлю на наші номера.

МХ
молодці хлопці

перший раз з часу Майдана люди щось змінили у державі. Респект і уважуха!

ЗО
за одинакові закони по розтаможці такі як у Європі

молодці хлопці, це то що реально можна було добитися за пару днів. До Василя і других чувствітельний до блокади. А чи не порушують права людини коли в Ужгороді уже котрий раз нема води в половині міста, коли Підгірну заблокували на пару тижнів на ремонт, а тепер там при проїзді після ,, ремонту,, можна лишитися без колес , як і на багатьох вілицях міста , до речі обласного центру між іншим, чого не пишеш про це у коментарях, якщо ти такий не мудазвон , а правильний?

П
перехожий

місний, ти будароїд видитьмися...

ДВ
до Василя

Возися на свому первакови цуравому...Най тя жаба давить!!!хахаха

В
Василь

Чесно кажучи, активісти ще ті мудазвони, які порушують права людей на вільне пересування. 10-м чоловік не подобається закон, так тепер що, всі люди від цього мали страждати?

М
місний

ті вси коммнти писали двое або трое заказни

П
перехожий

предлагаю називати їх будароїдами.

ДШ
Джонис Шатц

Я очиридь курша, туда і буду ставати. Сравімся на тих ковдошів з словацькими номерами.

ДВ
Для В2НВ

А ви думаєте, що на Україні когось цікавлять права людини?? Події на кордоні ще раз свідчать про імпотенцию силових структур.

СК
Степан Крук

Місцевими радами Закарпаття приймається рішення про виділення безоплатних площадок в містах для парковок автомобілів з іноземними номерами. Також, враховуючи, що ці "активісти" є громадянинами з обмеженими фізичними можливостями, на бензозаправочних станціях також виділяються окремі смуги. Дорожньо-патрульній службі рекомендовано надавати допомогу власникам авто з іноземними номерами, аж до супроводу таких автомобілів у нічний час та умовах обмеженої видимості. Такі заходи вжиті з метою недопущення дискримінації водів з обмеженими фізичними можлмвостями на дорогах Закарпаття.

5
55

участки земельні виділіть каждому пасивісту...по два на два метра...закопати уєдно з тими бударами словацькими

Ч
Чемпіон

Якби начальником мполіції був москаль гена , їх би за годину розігнав і був би там порядок, він нікого не боявся , всі пам'ятають як він ходив без охорони а на той час за барвистими їздили по п'ять машин з охороною. Є закон ! Нагнали сміття , неможливо їздити , коптять дизеля погнилі, де Екология дивиться???

А
Анонім

Вибачте за прямоту,можливо комусь не сподобається мій коментарій але все ж таки....чесно?? розвели ідіотизм,які смуги ..які пересічки,є закон,і крапка,не влаштовує,продай машину купи на укр номерах і катайся куда хочеш і як хочеШ,а нема грошей на укр то ходи пішки,або на жигулях як всі робили до тепер ,і жили без БМВ і VW і все було ок,а щас хочуть і рибку з"їсти і н....р сісти....

В
В2НВ

А ці клоуни думають про те, що вони своїм блокуванням порушують права інших людей на вільне пересування ? Я б на місці цієї жінки та інших, кого не пропускали, написав би заяву в правоохоронні органи що ряд осіб незаконно їх не пропустили. Ці клоуни видумали собі якийсь "закон" і права качають. Буду вкрай незадоволений, якщо жоден їз учасників не буде притягнутим до відповідальності. До речі - їх дії є загрозою іміджу державі. СБУ і далі спить чи лише "фіксує, спостерігає і ... інформує" ?

СК
СТЕПАНУ КРУКУ

Пішті , ти при собі авать у ліс утікаш?хто молодець? купа у..ків яким наплювати на закони і правила? най світ видить який у нас нарід воняки.спочатку роблять, а потім требують міняти правила под них. получилося так- дурням закон не писаний і уступися дураку.все нормально.у наш час вигодно плювати на закони і горлопанити.влада ссикуни.

ГП
гроші перестали платити

Гроші перестали платити та й розійшдись

СК
Степан Крук

Молодці, що розблокували! Через кілька днів в Закарпаття приїжджають дипломати 40 країн світу. З поміж інших питань вони розглянуть інвестиційні проекти, фінансову підтримку деяких пілотних проектів і тд. А це можливість створення нових робочих місць в області та покращення життя в цілому. Уявляєте, як би виглядало Закарпаття, та й країна в цілому, коли б ці психічно неурівноважені люди тусувалися на кордоні? Стосовно черг на кордоні, то вони меньшими не стануть. Виділили тільки "персональну" полосу для "пересічників", а "персональних" митників ні. Вони не передбачені штатним розписом митниці.

М
ммм

через місяць забудуть про ту смугу. бо це все усна домовленість

М
мішо

е лохманьоші здалися ((

М
молодці

Молодці , хоть добилися , уже менші будуть черги і скорше проїхати можна буде. А до всіх хто критикує - говорити не мішки носити.

Q
qwert

надо еще там на полосе надпись сделать "Для рагулей"

1
123

но і што сь те устояли? Нич!!!

П
Порошенко

ну це думаю добре))))але це не те що ви хотіли жаль що ви здались я в вас вірив)))я думаю на ті смуги будуть їздити всі кому попало))

Читайте також