КПП "Ужгород" вже розблокований і без черг (ФОТО)

4
3

Наразі перехід через кордон повністю розблоковано.

Мітингувальників вже немає. Автівки, які приїжджають на кордон у чергах не стоять.

Нагадаємо, водії зняли блокаду, адже з'явилася домовленість з митницею, яка відновить дію довідок з СТО. Ще раніше повідомлялося, закарпатці протестували проти відмови закарпатської митниці брати до уваги довідки з СТО, як підставу для відстрочки технічного перетину кордону.

Мukachevo.net

Коментарі

Д
дупа

ну и штовися добили активисти.таможники брали беруть и будуть брата гроши.недавно сам бачив як каждий хто иде в словакию кладе упаспорт по сто гривнив ану сбу пид конець змини заитьте на кпп ужгород и потрясить каждого.

5
555

ну и що добилися нихрена опять ця воняча влада их лоханула.и што вони за закритими дверями могли договоритися що по двадцять штук евро начальство им пообицяло што вийшли уттить ними.нахрена два дня требаболо вонь розпускати.

Р
русин

А тепер,люди,зберімося,і вимагаймо виконати обіцянку Клімкіна більше року тому в Ужгороді ((5 01 2015 р.) про те, що навіть !0-ти денний термін замалий для пересічки,оскільки е неповагою до водіів-украінців.Най влада поступае по -людськи і по закону, а не лишень лобіюе власні інтереси(автозаводи Порошенка) А бо геть сю антинародну владу! Се они такими манівцями нібито ведуть нас у Европу!Вони вважають насідіотами,та ,зважили б на досвід папередніков!

Читайте також